FORUMS

ARISE Sound Systems™ - Auditory Research in Sound Enhancement

59 posts
Thanks Meter: 2,522
 
By A.R.I.S.E. Sound Systems, Member on 15th May 2016, 07:35 PM
Post Reply Email Thread
22nd May 2016, 02:30 PM |#1001  
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
All was fine on 0.74 N Exodus. Dirty flashed 0.8 and no driver installed. I've flashed system again and flashed 0.74,N again but now no driver installed on that version. Any other steps I need to take?

Sent from my Nexus 6P using XDA-Developers mobile app
22nd May 2016, 02:31 PM |#1002  
SixFourSix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
More
Am I missing something? Can't find how to delete this post. Sorry.
22nd May 2016, 02:33 PM |#1003  
Senior Member
Thanks Meter: 319
 
More
Do I need the tweak.prop with ARISE Sound System Exodus 0.8 Atmos ?

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
22nd May 2016, 02:35 PM |#1004  
Venky18's Avatar
Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by mrrocketdog

post #930.good:

"err on the side of kindness"

Thanks :3

Sent from my SM-A800F using Tapatalk
22nd May 2016, 02:42 PM |#1005  
rolarocka's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
More
Quote:
Originally Posted by grimmaniac

@guitardedhero removed the tweak.prop script with 0.73 or 0.74. There is a tweak.prop-folder inside the A. R. I. S. E..ZIP that contains the .props and a flashable "tweak.prop.zip" which will write the lines to the build.prop.


Btw in totally blown away by 0.8Atmos. With the audiophile 4.0 profile and a slight rise of the highs in the equalizer my SE 215 sound amazing.
Sent from my Nexus 5 using XDA Labs

Ty worked now.

Oneplus One
The Following User Says Thank You to rolarocka For This Useful Post: [ View ] Gift rolarocka Ad-Free
22nd May 2016, 02:49 PM |#1006  
marko94's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 1,136
 
More
@guitardedhero What is ARISE Sound Systems XPlay3S Preset.zip .. Is it same as audiophile 4.0 ?
And u guys who tried both Exodus standard and Exodus with Dolby, which one u recommend ?
22nd May 2016, 02:58 PM |#1007  
ramrastus's Avatar
Senior Member
Flag Madurai
Thanks Meter: 150
 
More
@guitardedhero Flashed Arise Exodus 0.8 Atom zip. Still pulse not working pls anyone tell me how to fix it?

Sent from my Moto G 2014 using Tapatalk
22nd May 2016, 03:04 PM |#1008  
vibrantliker's Avatar
Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 533
 
More
Quote:
Originally Posted by guitardedhero

Here's the updated Exodus™ preset for either GUI.

What are these for?
22nd May 2016, 03:06 PM |#1009  
dingermtb's Avatar
Senior Member
Flag Richeyville
Thanks Meter: 1,661
 
More
Wow, too much Skyrim, lol. Come back after last night and see more versions, lol. Quick question though. Essentially, is versions 7.5 and .8 pretty much the same with the exception of Atmos GUI? Just wondering, because I prefer Dolby to sit in the background, using build.prop lines. After the lauch of the tweak.prop with the HTC Dolby lines added in, I prefer this so much better than using the Atmos app. If that's the only difference between these two, I'm gonna sit on 7.5, which, by the way is another phenomenal step in the sound evolution👍

Sent from Outside the 9 using my Zombiefied Exodus OnyX
22nd May 2016, 03:14 PM |#1010  
tcat007's Avatar
Senior Member
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 1,937
 
More
Just flashed .8 on my 6p. Dirty flashed over .7.3, flashed new tweak.prop zip. Trying Sonophilos profiles. Everything went perfect! I do like irs BBE_generic_preset2 with his profile for much added bass, but with or without, it's awesome! Pulse working fine for me. Doesn't start on first song, but if song is stopped and restarted, pulse works fine. Haven't tried Atmos and probably won't.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
22nd May 2016, 03:24 PM |#1011  
vibrantliker's Avatar
Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 533
 
More
Quote:
Originally Posted by tcat007

Just flashed .8 on my 6p. Dirty flashed over .7.3, flashed new tweak.prop zip. Trying Sonophilos profiles. Everything went perfect! I do like irs BBE_generic_preset2 with his profile for much added bass, but with or without, it's awesome! Pulse working fine for me. Doesn't start on first song, but if song is stopped and restarted, pulse works fine. Haven't tried Atmos and probably won't.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

My go to irs is BBE_generic_preset4
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes