FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Kustom][Official] Kustom Live Wallpaper Gallery and Presets

390 posts
Thanks Meter: 365
 
By frankmonza, Senior Member on 2nd November 2014, 04:53 PM
Post Reply Email Thread
28th November 2017, 01:33 PM |#101  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by abhilash_s_j

how do i get a Wifi Icon on desktop which should change according to its Wifi status and signal Strength, i have paid, latest version. can anyone help?

Check out this tutorial here: https://help.kustom.rocks/i187-switc...ght-or-by-time

This shows how to hide and show an image with a variable, you should be able to adapt it to your needs
 
 
28th November 2017, 02:02 PM |#102  
Junior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by frankmonza

Check out this tutorial here: https://help.kustom.rocks/i187-switc...ght-or-by-time

This shows how to hide and show an image with a variable, you should be able to adapt it to your needs

I saw that before posting here, problem is that they showed day/night but signal is integer so how do i change the images based on Integer of 0 to 9? how do i make the formula?.

One more thing is sometimes the data is not updating real-time. for example the status bar shows full WiFi signal but here in wallpaper the integer will be still 4, this is same for Cell network signal strength and GPS (i tried with high accuracy setting) also it wont update continuously.
28th November 2017, 02:44 PM |#103  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by abhilash_s_j

I saw that before posting here, problem is that they showed day/night but signal is integer so how do i change the images based on Integer of 0 to 9? how do i make the formula?.

One more thing is sometimes the data is not updating real-time. for example the status bar shows full WiFi signal but here in wallpaper the integer will be still 4, this is same for Cell network signal strength and GPS (i tried with high accuracy setting) also it wont update continuously.

So if you want to show an image only when wifi signal is between 2 and 3 use something like $nc(wsig) >= 2 && nc(wsig) <= 3, 100, 0$ this will make the bitmap visible only when signal is either 2 or 3, you can apply the same concept to the others
24th December 2018, 06:47 PM |#104  
Senior Member
Flag Riyadh
Thanks Meter: 58
 
More
Hi
I'm new to this app, sorry if it has been discussed or covered earlier, although I searched and couldn't find... I am trying to prepare my first wallpaper, I added battery graph but I want it to be transparent, while it shows solid color background, see the attached snapshot for reference,

Please guide me how to set the battery graph background transparent?

Also I want to add some app shortcuts/controls on the screen, please share if there's a guide available for all the goodies this app supports?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20181224-214427__01.jpg
Views:	570
Size:	126.9 KB
ID:	4672350  
19th May 2019, 07:47 PM |#105  
tillward's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by abhilash_s_j

how do i get a Wifi Icon on desktop which should change according to its Wifi status and signal Strength, i have paid, latest version. can anyone help?

Check the code in this komponent for the wifi bit.
20th June 2019, 03:55 PM |#106  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Star Wars Theme
My Star Wars themed KLWP control board.

Link to video (looks sweeter in motion )

https://www.dropbox.com/s/k2nreech05...05131.mp4?dl=0
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190620-103148_Nova Launcher.jpg
Views:	310
Size:	289.8 KB
ID:	4779914   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190620-102345_Nova Launcher.jpg
Views:	314
Size:	295.3 KB
ID:	4779915   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190620-103129_Nova Launcher.jpg
Views:	310
Size:	294.6 KB
ID:	4779916  
The Following User Says Thank You to Khelgarion For This Useful Post: [ View ] Gift Khelgarion Ad-Free
17th August 2019, 03:07 PM |#107  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
My dashboard.
Posted twice, sorry bout that. Wanted to edit it, but didn't see that I could till it was too late and I can't find where to delete a post if that option exists.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095444_Nova Launcher.jpg
Views:	116
Size:	293.4 KB
ID:	4807104   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095453_Nova Launcher.jpg
Views:	114
Size:	292.7 KB
ID:	4807105   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095524_Nova Launcher.jpg
Views:	116
Size:	291.7 KB
ID:	4807106  
17th August 2019, 03:13 PM |#108  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
My dashboard.
Every app I use on 2 screens. The second screen changes the button color, text and touch option of my photo apps (top right corner) and the button color and touch option of my money apps (center left buttons). Red dot scrolls up the direct dial door and red oval opens work direct dial door. With doors open, touching "call" above window will change the buttons to orange and direct "dial", touching "text" will change buttons to blue and direct "msg".
Oh yeah.... the blue door is covering the music info when paused, when playing it slides left to show the info.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095444_Nova Launcher.jpg
Views:	134
Size:	293.4 KB
ID:	4807107   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095453_Nova Launcher.jpg
Views:	130
Size:	292.7 KB
ID:	4807108   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-095524_Nova Launcher.jpg
Views:	130
Size:	291.7 KB
ID:	4807109   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-101153_Nova Launcher.jpg
Views:	120
Size:	292.2 KB
ID:	4807110   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190817-164136_Nova Launcher.jpg
Views:	112
Size:	294.3 KB
ID:	4807241  
The Following User Says Thank You to Khelgarion For This Useful Post: [ View ] Gift Khelgarion Ad-Free
17th August 2019, 09:34 PM |#109  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Cjeetje63

Yes

I have 1 rectangle shape setup as bitmap for foreground images (could be background if I wanted. The app background I leave just basic, no image. I setup 2 transparent boxes (just big enough to touch and put it out if the way), one for next and one for previous. Then have a global list that the buttons call on to advance the pictures. The images themselves are individual bitmap globals (I have 20 right now) that the list global calls up. I also find the photos I want and crop them before adding them as bitmap globals so they fit nicely in the rectangle box. This way I can change foregrounds or background on the fly. Doesn't answer your question on timers, but I personally like this option and wanted to share. Whenever I get tired of an image I can easily change that particular bitmap global easily.
29th August 2019, 09:51 AM |#110  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hello, I'm new to kustom, just a general question: is there a way not to create but to import / integrate a live wallpaper produced by another app. And then do the same for 2nd home screen (with different live wallpaper)? Thanks
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, customization, klwp, kustom, live wallpaper

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes