FORUMS
Remove All Ads from XDA

Magisk General Support / Discussion

1,838 posts
Thanks Meter: 56,502
 
By topjohnwu, Recognized Developer / Recognized Contributor on 4th August 2016, 02:20 AM
Post Reply Email Thread
Announcement from topjohnwu: Info regarding the next release
10th April 2019, 03:50 PM |#32601  
Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 9
 
More
Hello,
I have A Coolpad Y83-100 running A VibeUI Custom Rom based on MM. I have flashed Magisk V19 on it and the installation was successful , but on booting Magisk Manager shows that Magisk is Installed but Core Only Module is Enabled.I have tried disabling it , but it is re enabled after a reboot .Hence , I can't use any modules.

I can still use root and apps like Titanium Backup and Greenify works but I cant use Xposed (I have even tried Non-systemless version) or any other modules .

One thing to note that when my Phone was on the stock ROM , Magisk worked just fine.

OS:Android 6 SDK 23
CPU Variant: aarch64
ROM: VibeUI MM
Magisk Log: https://pastebin.com/z6B6rkVg
 
 
10th April 2019, 04:09 PM |#32602  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Device: Samsung Galaxy J5 2016 (SM-J510FN)
I can't boot to system with v19 installed. It just throws me into recovery. Only way to boot to system is to use v18.1 or without magisk at all. I tried uninstalling before flashing v19.
10th April 2019, 04:26 PM |#32603  
garylawwd's Avatar
Senior Member
Flag Cork
Thanks Meter: 1,106
 
More
Quote:
Originally Posted by Flegmon

Device: Samsung Galaxy J5 2016 (SM-J510FN)
I can't boot to system with v19 installed. It just throws me into recovery. Only way to boot to system is to use v18.1 or without magisk at all. I tried uninstalling before flashing v19.

What version of android you running.
I have j5 2015 which has the same SOC and dont have any trouble.
Might be rom related and not a Magisk issue
10th April 2019, 08:18 PM |#32604  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Hello. I have unlocked p smart 2019 but no matter what I do or what version Magisk I use i only get bootloop. POT-LX1 EMUI 9.0.1.152

Do Magisk support Kirin 710 chip? ThanksClick image for larger version

Name:	Screenshot_20190410_211748_com.android.settings.jpg
Views:	550
Size:	42.9 KB
ID:	4740377

Išsiųsta naudojantis POT-LX1 Tapatalk 4 Lt
10th April 2019, 08:21 PM |#32605  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Quote:
Originally Posted by garylawwd

What version of android you running.
I have j5 2015 which has the same SOC and dont have any trouble.
Might be rom related and not a Magisk issue

Xda bugged a little on my side and didn't save my edit. My fix was to just update the kernel but I'll still wait for the "full" release of v19 and stay on v18.1
10th April 2019, 08:35 PM |#32606  
garylawwd's Avatar
Senior Member
Flag Cork
Thanks Meter: 1,106
 
More
Quote:
Originally Posted by Flegmon

Xda bugged a little on my side and didn't save my edit. My fix was to just update the kernel but I'll still wait for the "full" release of v19 and stay on v18.1

Latest stable of Magisk is v19 though

Edit: nope im wrong sorry
10th April 2019, 09:14 PM |#32607  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by kotuamoalt

Have you tried one of the mods that allows SD card access?

no, the problem is, that the system tells me, that the SD card is 'damaged'. right before the Update i used the card normally with 'Total Commander'. no reboot or installation via TWRP helped
10th April 2019, 11:28 PM |#32608  
Dims_Camper's Avatar
Senior Member
England is My City
Thanks Meter: 135
 
More
Hi guys, anyone using app called "Grab Driver" here? I've been running it with magisk v18.1 just fine but suddenly the app detects root from nowhere, i think because the app is updated frequently. Just updated to v19 to see if updating magisk helps, but no. It's still detects root. Does this app scans my entire storage to makes sure there's rooting method called magisk / root or something? Anyone can help? Thanks.

The app called "Grab Driver" bit.ly/2Z0vD04

Edit : i think by giving ".nomedia" on a folder where there's a file called magisk / root is kinda fixing the issue here.
11th April 2019, 02:16 AM |#32609  
Senior Member
Flag banda aceh
Thanks Meter: 55
 
More
The banking application (bri mobile) that I use still detects the root, even though it already uses hide magisk & hide magisk
11th April 2019, 07:55 AM |#32610  
Dims_Camper's Avatar
Senior Member
England is My City
Thanks Meter: 135
 
More
Quote:
Originally Posted by asmen5

The banking application (bri mobile) that I use still detects the root, even though it already uses hide magisk & hide magisk

Try updating to magisk beta v19, it works fine here with that version.

Edit : also try to hide magisk manager and add the bri mobile app to magisk hide.
11th April 2019, 12:07 PM |#32611  
Hello there
Direct install option is missing , why. ?
P20 pro stock, stock recovery, last version of magisk manager
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes