FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Module] Easy font installer.

229 posts
Thanks Meter: 182
 
Post Reply Email Thread
-What do this module?
This zip change the default font in system/font/ roboto-regular to the default in the zip or your font (see down).

-How to use?
•(You need magisk installed obviously )
•Flash the zip in magisk manager or in twrp.
•Reboot and enjoy new font.

-How to change default font in zip?
1.Change the name of your font xxxx.xxx.ttf to Roboto-Regular.ttf
2.Decompress the zip go to system/fonts and replace with your favorite font renamed.
3.Compress the zip and flash in twrp/magisk manager.

-Thanks
To @topjohnwu for all the effort of their mods and the magisk template really easy for make modules.

Magisk : http://forum.xda-developers.com/apps...mless-t3473445

Donate: https://www.paypal.me/MartinJesus23
Attached Files
File Type: zip easy font installer.zip - [Click for QR Code] (75.2 KB, 4492 views)
The Following 15 Users Say Thank You to xdddd23 For This Useful Post: [ View ] Gift xdddd23 Ad-Free
 
 
29th December 2016, 09:09 AM |#2  
Senior Member
Flag Mönchengladbach
Thanks Meter: 72
 
More
Will give it a try =)
3rd January 2017, 10:41 AM |#3  
Shpitzick's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can you please rephrase the instructions? I can't understand what files I have to compress and what should I replace
3rd January 2017, 01:38 PM |#4  
xdddd23's Avatar
OP Senior Member
Flag Alcalá la Real
Thanks Meter: 182
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shpitzick

Can you please rephrase the instructions? I can't understand what files I have to compress and what should I replace

Lol Just rename the name of font with the same In the zip and replace it and compress all folders and archives in one zip .If you don't know how to do it better don't try .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170103-143500.png
Views:	2554
Size:	64.3 KB
ID:	3989022  
The Following 2 Users Say Thank You to xdddd23 For This Useful Post: [ View ] Gift xdddd23 Ad-Free
3rd January 2017, 04:38 PM |#5  
Shpitzick's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by xdddd23

Lol Just rename the name of font with the same In the zip and replace it and compress all folders and archives in one zip .If you don't know how to do it better don't try .

Oh, that's it? I feel pretty stupid now haha

It caused a little problem in WhatsApp though. The weird symbols are letters in Hebrew and it only happens in the name field. Also, it doesn't happen in any other application. I'll try finding a solution and will update if I manage to
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	_20170103_183510.JPG
Views:	2070
Size:	136.3 KB
ID:	3989250  
3rd January 2017, 04:48 PM |#6  
xdddd23's Avatar
OP Senior Member
Flag Alcalá la Real
Thanks Meter: 182
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shpitzick

Oh, that's it? I feel pretty stupid now haha

It caused a little problem in WhatsApp though. The weird symbols are letters in Hebrew and it only happens in the name field. Also, it doesn't happen in any other application. I'll try finding a solution and will update if I manage to

The problem there is the font used some fonts don't have some simbols like this . So try other font .
31st May 2017, 01:57 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Hi,
Is it possible to change also roboto bold and light placing them in system/font before compressing and flashing??

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
31st May 2017, 10:41 PM |#8  
xdddd23's Avatar
OP Senior Member
Flag Alcalá la Real
Thanks Meter: 182
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by piraboy

Hi,
Is it possible to change also roboto bold and light placing them in system/font before compressing and flashing??

Sure if you replace the font with the system stock name correctly.

Sent from my ZUK Z1 using XDA Labs
The Following User Says Thank You to xdddd23 For This Useful Post: [ View ] Gift xdddd23 Ad-Free
1st June 2017, 06:13 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by xdddd23

Sure if you replace the font with the system stock name correctly.

Sent from my ZUK Z1 using XDA Labs

I've tried placing the font I wanted (bellota) in the folder, but it seems not to be working (at least the regular one). I'm not sure if it's because I've an OMS Rom
If you have time can you test it or at least tell me if I did something wrong??
BellotaMagisk

Edit: OMS was messing up with this module
5th June 2017, 07:07 AM |#10  
xdddd23's Avatar
OP Senior Member
Flag Alcalá la Real
Thanks Meter: 182
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by piraboy

I've tried placing the font I wanted (bellota) in the folder, but it seems not to be working (at least the regular one). I'm not sure if it's because I've an OMS Rom
If you have time can you test it or at least tell me if I did something wrong??
BellotaMagisk

Edit: OMS was messing up with this module

Sure than not​, I use susbtratum with this module without​ problems check If you have properly installed magisk and the module and don't have any font applied In substratum. Take a look .

Sent from my ZUK Z1 using XDA Labs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170605-080656.png
Views:	1030
Size:	159.2 KB
ID:	4171733  
The Following User Says Thank You to xdddd23 For This Useful Post: [ View ] Gift xdddd23 Ad-Free
9th June 2017, 08:25 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by xdddd23

Sure than not​, I use susbtratum with this module without​ problems check If you have properly installed magisk and the module and don't have any font applied In substratum. Take a look .

Sent from my ZUK Z1 using XDA Labs

Can you tell me why I see something like this??
In substratum there is a theme with the same font works without this problem
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes