FORUMS
Remove All Ads from XDA

4K Videos Not Working (Works with no audio?!)

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By djstanley, Junior Member on 30th November 2019, 07:17 PM
Post Reply Email Thread
I've got a Firestick 4K, and loading 4k movies (20gb+) works fine with VLC and a few other players.

But, when I switch that same video to MX Player, it closes after a few seconds. The weirdest thing is, if I disable audio on the stream it plays!

I'm totally lost as I've tried everything I can think of. I could use VLC, but I love MXPlayer and want to use that.

Anyone know how I can fix this?

Edit:

Got this working by enabling the audio passthrough setting on mx-player. Hope this helps somebody else!
2nd December 2019, 10:58 AM |#2  
MXPlayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by djstanley

I've got a Firestick 4K, and loading 4k movies (20gb+) works fine with VLC and a few other players.

But, when I switch that same video to MX Player, it closes after a few seconds. The weirdest thing is, if I disable audio on the stream it plays!


I'm totally lost as I've tried everything I can think of. I could use VLC, but I love MXPlayer and want to use that.

Anyone know how I can fix this?

Edit:

Got this working by enabling the audio passthrough setting on mx-player. Hope this helps somebody else!


There seems to some issues with the hardware-accelerated audio decoders. When the audio pass-through mode is used, undecoded audio streams will be passed to the connected device. Would you mind sharing a sample with us at [email protected] so that we can investigate further?
Thank You.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes