FORUMS
Remove All Ads from XDA

[BUG] video doesn't show when split screen not focussed

5 posts
Thanks Meter: 1
 
By Bradley2468, Junior Member on 29th August 2017, 11:40 PM
Post Reply Email Thread
To reproduce (Pixel, running O preview):
  1. Start playing a video
  2. long-press on the recents button to enable split-screen
  3. open a second app (e.g. chrome)
  4. tap on the second app window to bring it into focus
  5. audio keeps playing, and any on-screen controls in mxplayer stay (expected)
  6. BUG: video is blank until tapping on the mxplayer part of the window to bring it back into focus.
  7. Video goes away again when losing focus

This is a recent regression - it worked until I updated yesterday to version 1.9.5. It makes split-screen useless.

Happens with all decoders (SW, hw, hw+).
The Following User Says Thank You to Bradley2468 For This Useful Post: [ View ] Gift Bradley2468 Ad-Free
 
 
30th August 2017, 07:50 AM |#2  
Thirumalai.K's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,006
 
More
Quote:
Originally Posted by Bradley2468

To reproduce (Pixel, running O preview):

  1. Start playing a video
  2. long-press on the recents button to enable split-screen
  3. open a second app (e.g. chrome)
  4. tap on the second app window to bring it into focus
  5. audio keeps playing, and any on-screen controls in mxplayer stay (expected)
  6. BUG: video is blank until tapping on the mxplayer part of the window to bring it back into focus.
  7. Video goes away again when losing focus

This is a recent regression - it worked until I updated yesterday to version 1.9.5. It makes split-screen useless.

Happens with all decoders (SW, hw, hw+).


Hi,
Our development team is already looking into this issue. We will try to fix it ASAP.
If you want to return back to the previous version till we fix the issue, You can get the previous releases from https://sites.google.com/site/mxvpen...evious-version.
The Following User Says Thank You to Thirumalai.K For This Useful Post: [ View ] Gift Thirumalai.K Ad-Free
30th August 2017, 12:03 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Shame issue to me :-/
2nd September 2017, 04:52 PM |#4  
dkmsn8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
It was really annoying.. I hope it will fixed soon
12th September 2017, 11:26 PM |#5  
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 530
 
Donate to Me
More
I'm back to 1.9.3 and all working fine. Waiting for next release.
13th September 2017, 04:13 PM |#6  
Bingley's Avatar
Senior Member
Flag Netherfield
Thanks Meter: 121
 
More
Oddly, latest mx player it's fixed, but not in the pro version I have!
16th September 2017, 03:41 PM |#7  
Thirumalai.K's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,006
 
More
Quote:
Originally Posted by Bingley

Oddly, latest mx player it's fixed, but not in the pro version I have!

If you are a beta tester of MX Player, then you could have received the update of free version earlier.

We have already rolled out 1.9.7 to everyone.
You can get the pro version from Google Play.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes