FORUMS

MX Player Custom Codec [AC3,DTS,MLP,TRUEHD, etc..]

5,975 posts
Thanks Meter: 6,862
 
By USBhost, Recognized Contributor on 19th February 2013, 08:52 PM
Post Reply Email Thread
26th January 2020, 10:46 AM |#2591  
Senior Member
Thanks Meter: 674
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zhilinskiy

I want DTS-HD (not DTS).

Well why don't you use the codec, test and let us know if it works?..
The Following 2 Users Say Thank You to joluke For This Useful Post: [ View ] Gift joluke Ad-Free
27th January 2020, 05:03 AM |#2592  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Which build supported by MX player pro V 1.15.9 ?
27th January 2020, 03:52 PM |#2593  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

Which build supported by MX player pro V 1.15.9 ?

Latest 1.13.0

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
11th February 2020, 07:02 AM |#2594  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
my MX Player still says "Can't find custom codec. Please use version 1.13.0 ARMv8 NEON codec."
11th February 2020, 07:41 AM |#2595  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by AliShanS

my MX Player still says "Can't find custom codec. Please use version 1.13.0 ARMv8 NEON codec."

Am too facing this issue
14th February 2020, 12:48 PM |#2596  
Senior Member
Flag Sarov
Thanks Meter: 14
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

Am too facing this issue

I have Huawei P30 Pro (Android 10) . I downloaded the "mx_neon64.zip" into "Download" folder. Everything is OK. Look at the attached file.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200214_144218_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg
Views:	346
Size:	161.7 KB
ID:	4950275  
15th February 2020, 03:35 AM |#2597  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Shield TV Pro
Hi,
i have the Nvidia Shield TV Pro Model 2019 MX Player Pro on it with the custom codec. Movies in 4k with HDR are no Problem for the Device and the Player but i have the Problem with Dolby Atmos sound it plays Dolby Atmos in HW Decoder but after a time like around 30 Minutes it changes to HW+ Decoder and gives me the message "HW Decoder not avalaible" . In HW+ Decoder i have no Dolby Atmos sound . I can change it back to HW Decoder to get Dolby Atmos sound but after a time its the same thing and it changes back to HW+ Decoder. Has someone else this Problem or a Solution?

Sorry for my Bad English i am from Germany
21st February 2020, 02:58 PM |#2598  
leo.riv's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 351
 
More
MX Player Pro 1.20.7 (ARM64-v8a)
MX Player Pro 1.20.7 (ARM64-v8a) not support mx_neon64.zip please update

Click image for larger version

Name:	Screenshot_MX_Player_Pro_20200221-192202.png
Views:	192
Size:	141.5 KB
ID:	4955399
21st February 2020, 04:21 PM |#2599  
Senior Member
Thanks Meter: 674
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by leo.riv

MX Player Pro 1.20.7 (ARM64-v8a) not support mx_neon64.zip please update



Attachment 4955399

Use the aio zip version 1.13.0. It's working on armv8 for me

Got a Rog Phone 2
21st February 2020, 04:33 PM |#2600  
leo.riv's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 351
 
More
Quote:
Originally Posted by joluke

Use the aio zip version 1.13.0. It's working on armv8 for me

Got a Rog Phone 2

thanks for reply but not working
21st February 2020, 05:43 PM |#2601  
Senior Member
Flag Santa Cruz
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by leo.riv

MX Player Pro 1.20.7 (ARM64-v8a) not support mx_neon64.zip please update

I'm using 1.20.8 & the codec works fine. Whatever the problem is, its on your end.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mxplayer custom codec dts ffmpeg

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes