FORUMS
Remove All Ads from XDA

MX Pro & Mpa files

3 posts
Thanks Meter: 1
 
By monesque, Junior Member on 21st September 2019, 12:54 PM
Post Reply Email Thread
Hi...I have a few legacy .mpa files that are videos.
When MX Pro lists the vids in the directory in question, it finds everything but them.

They seem not to be there. When I shell out to a file manager, they're there. In fact, I can click on the file and choose to open it with MX Pro, and it works just fine. But MX Pro still won't actually find it on its own.

Is there some issue with MX Pro and .MPA files? If so, anyway to resolve it?
23rd September 2019, 03:53 AM |#2  
MXPlayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
More
Quote:
Originally Posted by monesque

Hi...I have a few legacy .mpa files that are videos.
When MX Pro lists the vids in the directory in question, it finds everything but them.

They seem not to be there. When I shell out to a file manager, they're there. In fact, I can click on the file and choose to open it with MX Pro, and it works just fine. But MX Pro still won't actually find it on its own.

Is there some issue with MX Pro and .MPA files? If so, anyway to resolve it?

We regret the inconveninces caused. Request you to open MX Player Settings > List > File Extensions and add "MPA" and refresh the media list. Now, your MPA files will be listed on MX
23rd September 2019, 12:31 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by MXPlayer

We regret the inconveninces caused. Request you to open MX Player Settings > List > File Extensions and add "MPA" and refresh the media list. Now, your MPA files will be listed on MX

Awesome, thanks. That certainly explains why it played fine from file manager but did not appear.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes