FORUMS
Remove All Ads from XDA

[STICKY] ASK YOUR QUESTIONS HERE!! - Simple question, simple answer - FAQ thread

890 posts
Thanks Meter: 248
 
By CDB-Man, Senior Member on 7th August 2015, 09:14 AM
Post Reply Email Thread
7th September 2015, 07:06 PM |#21  
Junior Member
Flag navi mumbai
Thanks Meter: 2
 
More
How to customize the appearance of 'resume/start over' window
How to customize the appearance of 'resume/start over' window?
 
 
7th September 2015, 07:45 PM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by CDB-Man

Settings > List > File Extensions
Is .m3u8 still listed there? Also, isn't that a playlist file?

As far as I'm aware, @bleu8888 has said that .m3u8 isn't officially supported yet.

I was getting the same issue, I went back to version 1.7.38 and the problems were gone. So something's changed since that version.
8th September 2015, 06:38 AM |#23  
CDB-Man's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 248
 
More
Quote:
Originally Posted by okaraosp29

How to customize the appearance of 'resume/start over' window?

Which page are you referring to specifically?
8th September 2015, 10:08 AM |#24  
Naimul's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Beautiful

Sent from my SM-G7102 using xda Forums PRO
8th September 2015, 10:47 AM |#25  
Senior Member
Thanks Meter: 320
 
More
Quote:
Originally Posted by muzikill

I was getting the same issue, I went back to version 1.7.38 and the problems were gone. So something's changed since that version.

There is nothing changed for .m3u8 on 1.7.39. This might be related to http user-agent which is changed on 1.7.39
If the server is configured to accept only old user-agent form, newer version will be failed unless old user-agent form is provided manually.
This link would be help if it is user-agent issue: https://sites.google.com/site/mxvpen...-on-MX-Player.
8th September 2015, 08:18 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Previous versions user agent box was blank. Did this on the new version and retried and still unable to play stream.
11th September 2015, 06:59 AM |#27  
CDB-Man's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 248
 
More
Quote:
Originally Posted by muzikill

Previous versions user agent box was blank. Did this on the new version and retried and still unable to play stream.

By "did this", did you reenter the old useragent "MXPlayer/1.7.39" like it says?
11th September 2015, 11:38 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ac3 audio format not support in my phon Sony Xperia c..please give me solution.it's my request
11th September 2015, 03:41 PM |#29  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
On my zenfone 2 after about 2 seconds on hardware decoder the screen goes black. I don't have any custom codecs in use right now. I'm pretty much forced to use software decoder. Any idea on how to fix it?
13th September 2015, 08:45 AM |#30  
CDB-Man's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 248
 
More
Quote:
Originally Posted by sujan420

Ac3 audio format not support in my phon Sony Xperia c..please give me solution.it's my request

Use the custom codec for AC3.
13th September 2015, 08:46 AM |#31  
CDB-Man's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 248
 
More
Quote:
Originally Posted by sportscrazed2

On my zenfone 2 after about 2 seconds on hardware decoder the screen goes black. I don't have any custom codecs in use right now. I'm pretty much forced to use software decoder. Any idea on how to fix it?

Depends. What were you trying to play? The Mediainfo of the video would help.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes