FORUMS
Remove All Ads from XDA

[STICKY] ASK YOUR QUESTIONS HERE!! - Simple question, simple answer - FAQ thread

891 posts
Thanks Meter: 253
 
By CDB-Man, Senior Member on 7th August 2015, 09:14 AM
Post Reply Email Thread
12th September 2017, 02:32 PM |#801  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Thirumalai.K

We have checked with MX Player Pro 1.9.5 & everything works as expected. It will not work with some subtitle formats.

Can you specify what's the subtitle format?

Thanks for the fast response, but it was my mistake, really.
I didn't know moving/scaling won't work with all subs, so didn't take the time to check with other video files.

With most of the others I tried now, it in fact works as it should.

Another small thing though:
I love MXPlayer's feature to play videos in the background and use it a lot.
On my old devices, MXP's space in the "pull down notification bar thingie" had an "X" to close the player without bringing it to the front again first, which was nice.
This "X" is missing now.

Is this an Android thing (old 4.42 and 4.2 vs. new 7.0) or am I missing a setting in MXP?
 
 
13th September 2017, 07:29 PM |#802  
Im_Gumby's Avatar
Senior Member
Flag Grand Rapids, MI
Thanks Meter: 31
 
Donate to Me
More
MX player does not broadcast track title/number/artist/etc... via bluetooth or internally that my themer widget can see. Will this be supported any time soon?
The Following User Says Thank You to Im_Gumby For This Useful Post: [ View ] Gift Im_Gumby Ad-Free
16th September 2017, 07:43 AM |#803  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I can' t watch my video(ex. mkv) from D'S File after updating my mx player pro.( It forced me to update )
It said " Your device cannot support to decoding the video".
I already remove, reset the app and download new code several times.
But I can watch the video in my mobile normally.
My device is Samsung S7 edge with android 7.0.
17th September 2017, 04:51 PM |#804  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't install mx player pro downloaded from blackmart on my Samsung Galaxy ON nxt, anyone having solution ??
17th September 2017, 06:36 PM |#805  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi, After update the newest version of MX, all my *.mpg files cannot play. Its said the (mpeg2video) is not support.
18th September 2017, 04:57 AM |#806  
Thirumalai.K's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,006
 
More
Quote:
Originally Posted by Agoodkkman

I can' t watch my video(ex. mkv) from D'S File after updating my mx player pro.( It forced me to update )
It said " Your device cannot support to decoding the video".
I already remove, reset the app and download new code several times.
But I can watch the video in my mobile normally.
My device is Samsung S7 edge with android 7.0.

Can you collect a bug report immediately after reproducing the issue and share with us here?
18th September 2017, 06:18 AM |#807  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
AdAway marked MX Player as adware, so I removed it. Just saying.
18th September 2017, 08:28 AM |#808  
Thirumalai.K's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,006
 
More
Quote:
Originally Posted by ginathaifa

AdAway marked MX Player as adware, so I removed it. Just saying.

Adware means advertising-supported software. It's a common name for any app/software that has ads.
You can purchase pro version if you need an ad-free version.
18th September 2017, 08:38 AM |#809  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
That's not what the app says, I have a lot of apps that are supported by ads on my phone but only MX Player is flagged by AdAway.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170918-103252.jpeg
Views:	38
Size:	43.4 KB
ID:	4275821  
18th September 2017, 09:02 AM |#810  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Play errors
I'm having irritating problems, the resume function and the player going to the next song when "loop all" is checked. None of these setttings work anymore. Unless i have the player open above anything else, it won't continue on to the next song; it just stops right there. I then have open it full screen and manually press next.
And even though the "resume" song function is checked as NO it will resume a song right in the middle
Can anyone help me with this?
18th September 2017, 09:33 AM |#811  
Thirumalai.K's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,006
 
More
Quote:
Originally Posted by PiercedPikachu

I'm having irritating problems, the resume function and the player going to the next song when "loop all" is checked. None of these setttings work anymore. Unless i have the player open above anything else, it won't continue on to the next song; it just stops right there. I then have open it full screen and manually press next.
And even though the "resume" song function is checked as NO it will resume a song right in the middle
Can anyone help me with this?

resume issues are already fixed in 1.9.7. Unfortunately, there are some unexpected issues & we have halted the 1.9.7 roll out.
We will soon roll out a fixed version as soon as possible.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes