FORUMS

[2016.10.10] suhide v0.55 [CLOSED]

11,421 posts
Thanks Meter: 88,266
 
By Chainfire, Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer - Where is my shirt? on 29th August 2016, 11:15 AM
Thread Closed Email Thread
5th October 2016, 06:27 PM |#1461  
djRamage's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 40
 
More
I believe you are right, same situation with me.
5th October 2016, 06:28 PM |#1462  
loserskater's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Palmdale, CA
Thanks Meter: 4,447
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vember31

I've been using suhide 0.53 successfully for a few weeks, though it appears the SafetyNet API was updated today. Minutes ago, specifically. Can anyone confirm this? I was passing successfully before, but now am getting response payload validation failed. One other person I know using suhide is now getting the same (was working before), so I was figuring SafetyNet was updated. We are both using systemless xposed (v86.2). When I disable xposed, I'm still getting the same error message. Didn't try fully uninstalling it, nor did I try a clean flash with systemless root and without xposed.

Wasn't sure how / where to see any changes to SafetyNet to confirm further on my own.

Appreciate it!

Can confirm. Using SuperSU 2.78 SR1 with suhide 0.53 fails SafetyNet as of this morning.
5th October 2016, 06:33 PM |#1463  
pharmdeon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
More
Yes ... no longer working as of only a few min ago ... lame ...

Sent from my SM-G900P using XDA-Developers mobile app
5th October 2016, 06:34 PM |#1464  
Senior Member
Thanks Meter: 721
 
More
Quote:
Originally Posted by loserskater

Can confirm. Using SuperSU 2.78 SR1 with suhide 0.53 fails SafetyNet as of this morning.

Same here with the new Magisk solution. No longer working.
I guess this was bound to happen sooner or later.

Let's just hope someone comes up with a solution.

Envoyé de mon ONEPLUS A3003 en utilisant Tapatalk
5th October 2016, 06:39 PM |#1465  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
CM13 + supersu + suhide + xposed systemless i get safetynet check failed. Since 30 mins ago.
5th October 2016, 06:40 PM |#1466  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
yep, I was about to write the same thing...
5th October 2016, 06:42 PM |#1467  
aldanopolis's Avatar
Senior Member
Flag Oaxaca
Thanks Meter: 106
 
More
Quote:
Originally Posted by mortillo

CM13 + supersu + suhide + xposed systemless i get safetynet check failed. Since 30 mins ago.

Check if your selinux is enfocing

Enviado desde mi Moto G mediante Tapatalk
5th October 2016, 06:44 PM |#1468  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
How?
5th October 2016, 06:46 PM |#1469  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by mortillo

CM13 + supersu + suhide + xposed systemless i get safetynet check failed. Since 30 mins ago.

Same for me since 30 minute ....
5th October 2016, 06:47 PM |#1470  
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
More
Just was going to post. Safety Net was working until about an hour ago. Was able to play Pokémon all day until now.

Sent from my Nexus 6P using XDA-Developers mobile app
5th October 2016, 06:48 PM |#1471  
Senior Member
Thanks Meter: 159
 
More
Quote:
Originally Posted by Sector-z

Same for me since 30 minute ....

Confirmed, was working 2 hours ago. Not anymore.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes