FORUMS
Remove All Ads from XDA

[HELP!] My old Archost 1st Gen Gamepad won't boot up, stuck in a loop.

24 posts
Thanks Meter: 0
 
By KingaAss, Junior Member on 17th April 2019, 06:37 PM
Post Reply Email Thread
Now I'm not sure is it because the battery is dead, or if something else is faulty, maybe the charging port.

This is the generation I'm talking about:


And here's the logo that I'm stuck on:


This logo has 1st and 2nd variation, one that shows up as you power it on, and then 2nd one which is animated.

The problem with this thing is, when I try to boot it up, I get that archos logo for a split second and then it shuts down.
After trying to charge it, it constantly tries to stay booted up, for like 10 seconds goes in that 2nd animated ARCHOS logo, and shuts down again.

After charging it for some time... I manage to make it boot into that ARCHOS logo but there's a problem even bigger now, I can't shut it down and it's stuck in that ARCHOS animation till the battery completely dries out.

My assumption is that it's something to do with the charging port.
Because if I don't hold it with my hand, it won't charge at all.


But even so after holding it to charge, it still won't actually boot up.

I managed to get it to boot only ONCE, and it shut itself down very quickly afterwards.
 
 
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes