FORUMS
Remove All Ads from XDA

Google home

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By ordiproxi, Junior Member on 19th January 2020, 10:21 AM
Post Reply Email Thread
Hello
Sorry I use the Google translator hoping that the translation is understandable.
The Google home app works except I don't see the icons in the routine and device pages
If I click on this blank page at a place where an icon should be the action comes true anyway
I tried different version of Android x86 such as: remix, Phoenix, openthos, premium, and all versions
From Android x86 up to version 7.1R3 and Google home works fine, as soon as I switch on
Higher versions, androidx86 8, 9rc1, or bliss the problem occurs.
On bliss when I make a change of DPI or smaller width the icons appear and
As soon as I close the Google home app and relaunch it they're gone.
The only thing I noticed is that Google home on all versions of Android x86 existing
Whatever core used with mesa 17.x.x works and as long as I install versions of Android
With mesa 18.x.x the problem occurs.
The various tests performed on my part were on different brandpc with video cards
Nvidia or amd and the Google home problem is still there.
Your version of Android is really the most accomplished for me, all my apps and remote control
Works on your version with this 4.9.153 core, Bliss-v11.9--OFFICIAL-20190525-2025_x86_64_k-k4.9
Your other latest versions included the 11.10 create me a problem with my remote control and does solve
Not the google home display problem.
I made a dual boot androidx86 7.1R3 for use and settings of Google home
And bliss for all other uses internet, kodi, Amazon music, netflix, etc......

Hoping you can find a solution to my problem

Kindly sylvain
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes