FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] [PORT] [4.4+] [UPDATE :- 06.09.2014] All In One Xperia Z3 System Apps v3

16,206 posts
Thanks Meter: 26,573
 
By Rajeev, Recognized Contributor on 5th September 2014, 09:28 AM
Post Reply Email Thread
6th October 2014, 06:10 PM |#501  
Rajeev's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 26,573
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andreaspe

@Rajeev

Please tell us if the release log for V3 contains actually the home.apk with the fixed big icons, or not ? If yes then it must be the same apk like in V2

Yes. Its already in v3. Fixed big icons.
The Following User Says Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
6th October 2014, 07:33 PM |#502  
Zeyn Karim's Avatar
Senior Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by Rajeev

@Zeyn Karim

No idea then. Sorry. U can ask this to the maker of the transparent Google search bar mod. His name also in the OP.

Thank You

Alright thanks, will keep trying.
6th October 2014, 10:47 PM |#503  
linkazoid's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 77
 
More
You need to disable signature checking for apps for this to install properly!

Install xinstaller from xposed and disable signature checking. Install apk manually and uninstall the module if no longer needed.

Everything I tried didn't work, was only getting the simple launcher! Did this and it all worked properly!
The Following User Says Thank You to linkazoid For This Useful Post: [ View ] Gift linkazoid Ad-Free
7th October 2014, 03:55 AM |#504  
sinosuke's Avatar
Senior Member
Flag Ruộng Rau
Thanks Meter: 625
 
More
The Background Defocus does not work on my Z1C,it FC at the third focus step
7th October 2014, 04:03 AM |#505  
Rajeev's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 26,573
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sinosuke

The Background Defocus does not work on my Z1C,it FC at the third focus step

Its a bug. Pls uninstall and install old version. Use root explorer
The Following User Says Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
7th October 2014, 06:25 AM |#506  
Zeyn Karim's Avatar
Senior Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by linkazoid

You need to disable signature checking for apps for this to install properly!

Install xinstaller from xposed and disable signature checking. Install apk manually and uninstall the module if no longer needed.

Everything I tried didn't work, was only getting the simple launcher! Did this and it all worked properly!

Alright thanks!!! will try an report back

Edit: You sir! are awesome!!!! thanks worked as you said, but it showed the normal search bar not the transparent, so i switched to simple launcher, cleared cache of xperia home, pushed apk to system/app aswell and restarted device and it works flawlessly!!!!!!
7th October 2014, 09:21 AM |#507  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
is this working on AOSP or CM11 on xperia phones ???
7th October 2014, 10:21 AM |#508  
Rajeev's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 26,573
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AdamBialas

is this working on AOSP or CM11 on xperia phones ???

Some apps will work but some apps won't. Try with backup.
7th October 2014, 03:29 PM |#509  
sinosuke's Avatar
Senior Member
Flag Ruộng Rau
Thanks Meter: 625
 
More
Quote:
Originally Posted by Rajeev

Its a bug. Pls uninstall and install old version. Use root explorer

Can you guide me more

Sent from my D5503
7th October 2014, 03:45 PM |#510  
Senior Member
Flag Tegucigalpa
Thanks Meter: 20
 
More
@Rajeev just a doubt with this z3 home the smart call handling is not working on my Z2. I already did diagnosis test and the proximity sensor is working flawless, what do you think is causing the issue?
7th October 2014, 05:19 PM |#511  
Rajeev's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 26,573
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tatomolina11

@Rajeev just a doubt with this z3 home the smart call handling is not working on my Z2. I already did diagnosis test and the proximity sensor is working flawless, what do you think is causing the issue?

If u sure its a Z3 home bug means pls try to replace it with default Z2 home and try bro. Let me know.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes