FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][9.0][UNOFFICIAL][ARM64] LineageOS 16.0

545 posts
Thanks Meter: 3,331
 
By CodeZero, Senior Member on 1st January 2019, 09:01 AM
Post Reply Email Thread
2nd January 2019, 06:22 PM |#31  
Senior Member
Flag Banská Bystrica
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by O.P.P

Getting error 7 trying to flash

Are you using 64bit TWRP?
 
 
2nd January 2019, 06:55 PM |#32  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
I am still a little confused: it says I should flash stock Oreo first but in the next post (second post after OP) it says that going back to stock from a 64bit ROM is not recommended.

If I should follow the first post after OP, does it mean that I have to flash stock Oreo first than directly LOS16 afterwards or should I boot into stock OS first and then flash LOS16?
2nd January 2019, 07:05 PM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 115
 
More
Quote:
Originally Posted by Andrej_SK

Try to redownload and reflash 64bit TWRP (your link is correct) using the following command:

Code:
fastboot flash recovery name_of_file.img
Then try to backup your EFS once again.

In the worst case, if you loose your IMEI, just revert to the stock Nougat ROM via fastboot (exclude gpt and bootloader commands to avoid potential hardbrick), flash the latest TWRP to flash no-verity-opt-encrypt-6.0 zip (https://build.nethunter.com/android-...y-opt-encrypt/) and this zip, which fixes ownership of persist and brings the IMEI back --> https://androidfilehost.com/?fid=3700668719832240875. Wipe cache/dalvik cache, reboot into the OS and your IMEI should be back.

Now I have OEM, EFS and logo thats so right?
And if my question are answered "If i backup my current pie rom only the data partition in twrp, can i restore them here in los16?" and "moto actions work?"
I will maybe change to this rom.
2nd January 2019, 08:40 PM |#34  
Senior Member
Flag Banská Bystrica
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by lucki1000

Now I have OEM, EFS and logo thats so right?

Yes, it should be correct now.

Quote:
Originally Posted by lucki1000

And if my question are answered "If i backup my current pie rom only the data partition in twrp, can i restore them here in los16?" and "moto actions work?"

Sorry, I can't tell about the Moto actions as I didn't try this ROM yet. Also, I have never ever tried to restore another's ROM data partition yet.
The Following User Says Thank You to Andrej_SK For This Useful Post: [ View ] Gift Andrej_SK Ad-Free
2nd January 2019, 09:24 PM |#35  
Member
Thanks Meter: 18
 
More
Logcat of crashing camera
The camera app crashes when I am taking pictures or sometimes just randomly. I have only installed the first version of this rom and no Gapps, Magisk or Xposed.

Sorry for the large logcat: https://cloud.pimux.de/s/ys3MgRoHsHaRyyF

Here are some snippets:

Code:
01-02 22:02:09.287   744  1004 I ActivityManager: Start proc 10951:org.lineageos.snap/u0a32 for activity org.lineageos.snap/com.android.camera.CameraLauncher
01-02 22:02:09.429 10951 10951 D Wrapper : getField:class android.media.CamcorderProfile field:QUALITY_VGA
01-02 22:02:09.429 10951 10951 W System.err: java.lang.NoSuchFieldException: QUALITY_VGA
Code:
01-02 22:02:44.166  4509 11100 E QCamera : <HAL><ERROR> handleMetadataWithLock: 3086: Current frame: 255. Missing: frame = 147, buffer = 0xe8a95738,stream type = 0, stream format = 33
01-02 22:02:44.166  4509 11100 E QCamera : <HAL><ERROR> handleMetadataWithLock: 3086: Current frame: 255. Missing: frame = 174, buffer = 0xe4f8e0a0,stream type = 0, stream format = 33
01-02 22:02:44.236  4509 11100 E QCamera : <HAL><ERROR> handleMetadataWithLock: 3086: Current frame: 256. Missing: frame = 113, buffer = 0xe4f8e1c0,stream type = 0, stream format = 33
Has anyone else problems taking pictures?
2nd January 2019, 10:49 PM |#36  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
The ROM is working perfectly fine for me but when I'm trying to install Magisk it says that it requires additional setups and then it says that the setup failed. Is there a way to root using Magisk?
2nd January 2019, 11:03 PM |#37  
Member
Flag ITARARE SP
Thanks Meter: 7
 
More
Biometric sensor not working

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

Quote:
Originally Posted by CoolDude4171

The ROM is working perfectly fine for me but when I'm trying to install Magisk it says that it requires additional setups and then it says that the setup failed. Is there a way to root using Magisk?


Sensor biométric not working
2nd January 2019, 11:06 PM |#38  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by WanderCalvette

Biometric sensor not working

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------




Sensor biométric not working

It's working if you install the stock Oreo first (link in the second post) and then clean install the ROM
2nd January 2019, 11:07 PM |#39  
Member
Flag ITARARE SP
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by CoolDude4171

It's working if you install the stock Oreo first (link in the second post) and then clean install the ROM


Link oreo stock ???
2nd January 2019, 11:10 PM |#40  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by WanderCalvette

Link oreo stock ???

https://forum.xda-developers.com/g5/...-oreo-t3827913
3rd January 2019, 03:19 AM |#41  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Andrej_SK

Are you using 64bit TWRP?

Yes I am. This is not the only rom that fails to install I have had other 8.1 rom fail as well. My Twrp is a bit old but I don't have a computer to update it rn
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes