FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][9.0.0][OFFICIAL] Pixel Experience [AOSP]

218 posts
Thanks Meter: 661
 
Post Reply Email Thread
12th January 2019, 09:58 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by alkdzan1

Strange ... Why then control the fingerprint sensor ...

Hi, did you check that your fingerprint sensor is working after install?
I lost mine after installation.
I installed by wipe / flash / wipe cache and that didn't work so went back and wiped / flash / reboot / completed setup and noticed sensor would not come up in setup so looked for this all over the place and I think I lost it somehow.
 
 
12th January 2019, 10:17 PM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jorge.antillon

Hi, did you check that your fingerprint sensor is working after install?
I lost mine after installation.
I installed by wipe / flash / wipe cache and that didn't work so went back and wiped / flash / reboot / completed setup and noticed sensor would not come up in setup so looked for this all over the place and I think I lost it somehow.

Everything works. What version of android did you have before? You need to install on 8.1 stock.
12th January 2019, 10:20 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by alkdzan1

Everything works. What version of android did you have before? You need to install on 8.1 stock.

That must have been it, my moto never got 8.1 stock, I was on AEX 8.1
will try that and confirm
12th January 2019, 11:13 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
More
I don't know why but only on this ROM I get an error if I will play Pokemon GO, on LineageOS 16 works it with magisk. And the soft keys let still not disable.
If I will change/add things in build.prop, it is on next boot lost.
12th January 2019, 11:53 PM |#15  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
If anyone is havin problem in safetynet, just install the magisk ianmacd in the github "Magisk-v18.1-2019010401-ianmacd(2019010401).zip" version, and install the module SafetyPatch, and reboot, after that the safetynet will pass.
The Following User Says Thank You to raziel100 For This Useful Post: [ View ] Gift raziel100 Ad-Free
13th January 2019, 12:10 AM |#16  
Senior Member
Flag SANTO André
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by jorge.antillon

How long did it take to boot on installation? did you wipe cache/dalvik after flashing?

I think it took 5 minutes, more or less. Before installation I was on stock Oreo. I wiped system, data and dalvik cache partitions.

Enviado de meu XT1672 usando o Tapatalk
The Following User Says Thank You to Sephirothrx7 For This Useful Post: [ View ] Gift Sephirothrx7 Ad-Free
13th January 2019, 02:01 AM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by jorge.antillon

That must have been it, my moto never got 8.1 stock, I was on AEX 8.1
will try that and confirm

Did as suggested, loaded twrp flash-able Stock8.1, not even reboot or complete setup, loaded this rom, wiped cache / dalvik and phone rebooted with Pie PixelExperience no problems. I am going to give it a go and let you guys know how this goes.
thanks a lot.
13th January 2019, 03:27 AM |#18  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Mod edit: OP quote removed
Please works on camera can someone port Google cam in these 9.0 pie rom with working video recording!!
14th January 2019, 10:44 AM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
More
Mod edit: OP quote removed
The ROM works fine but my battery life its very short if my display is off i have in 30 minutes 3% drain thats bad, I'm miss the clock adjustments in the navigation bar.
I hope for the battery gets a fix.
14th January 2019, 05:24 PM |#20  
Senior Member
Flag SANTO André
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by lucki1000

Mod edit: OP quote removed
The ROM works fine but my battery life its very short if my display is off i have in 30 minutes 3% drain thats bad, I'm miss the clock adjustments in the navigation bar.
I hope for the battery gets a fix.

I'm having good battery life in my opinion.
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190114-152252.jpeg
Views:	736
Size:	36.8 KB
ID:	4686481

Enviado de meu XT1672 usando o Tapatalk
The Following User Says Thank You to Sephirothrx7 For This Useful Post: [ View ] Gift Sephirothrx7 Ad-Free
14th January 2019, 05:32 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Sephirothrx7

I'm having good battery life in my opinion.
Attachment 4686481

Enviado de meu XT1672 usando o Tapatalk

Screen on time?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes