FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][7.1.2_r29][UNOFFICIAL] AospExtended ROM V4.6 [OMS/DUI][20/09/17]

796 posts
Thanks Meter: 1,616
 
Post Reply Email Thread
8th September 2017, 01:37 PM |#61  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by vdbhb59

CHeck your network lock, under SIM/Network Lock.

I?

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

Quote:
Originally Posted by vdbhb59

CHeck your network lock, under SIM/Network Lock.

Ahh nvrmind..found it ...Its greyed out ..I can't press it and its also turned off
 
 
8th September 2017, 01:46 PM |#62  
vdbhb59's Avatar
Senior Member
Flag Calcutta
Thanks Meter: 194
 
More
Quote:
Originally Posted by Farhaan5111

I?

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------


Ahh nvrmind..found it ...Its greyed out ..I can't press it and its also turned off

let me suggest, the final thing to do when nothing works, do a clean flash.
8th September 2017, 01:51 PM |#63  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by vdbhb59

let me suggest, the final thing to do when nothing works, do a clean flash.

Already tried that ... T_T
9th September 2017, 03:54 PM |#64  
omijust4u's Avatar
Senior Member
Flag Durg
Thanks Meter: 295
 
More
Quote:
Originally Posted by Farhaan5111

Can someone pls help me? I really like this ROM but when I boot it up ,it asks for sim network unlock pin...

Its not rom issue, u need to remove your sim lock.
The Following User Says Thank You to omijust4u For This Useful Post: [ View ] Gift omijust4u Ad-Free
9th September 2017, 05:47 PM |#65  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by omijust4u

Its not rom issue, u need to remove your sim lock.

How do I do that ?...Also when I enter random numbers It shows network unlocked succesfully...But I still don't get the signal..I tried other 5.1/6.0/7.0/7.1 roms too ..Same problem ...The sim works on the AICP 5.1.1 ROM ...So I don't know maybe it's my firmware problem ?I bought the phone from KSA ...So does it have to do with the stock firmware ?
10th September 2017, 06:53 PM |#66  
vdbhb59's Avatar
Senior Member
Flag Calcutta
Thanks Meter: 194
 
More
Quote:
Originally Posted by omijust4u

Lemme reserved my seat, will comment letter

Lol
The Following User Says Thank You to vdbhb59 For This Useful Post: [ View ] Gift vdbhb59 Ad-Free
10th September 2017, 07:13 PM |#67  
Harvey_Spectar's Avatar
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 1,616
 
Donate to Me
More
New Builds Are UP!
-Screenshots and blank recents fixed

https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634798408
The Following 10 Users Say Thank You to Harvey_Spectar For This Useful Post: [ View ] Gift Harvey_Spectar Ad-Free
11th September 2017, 01:35 AM |#68  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
tanks / sim card chip not working
11th September 2017, 02:34 AM |#69  
Harvey_Spectar's Avatar
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 1,616
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jeansasuke7

tanks / sim card chip not working

Try inserting in second slot
The Following User Says Thank You to Harvey_Spectar For This Useful Post: [ View ] Gift Harvey_Spectar Ad-Free
11th September 2017, 06:06 AM |#70  
DodoGTA's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag The western part
Thanks Meter: 1,149
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jeansasuke7

tanks / sim card chip not working

Tanks
12th September 2017, 03:26 PM |#71  
ahmadairfan's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 104
 
More
Installed, running smoothly with some random reboots but thats fine.
For some reasons I don't get any SIM reception (?) It showed greyed out in the notification bar just as no SIM was inserted. I tried several reboots with either single or dual SIM, not a thing changed. Does anyone experienced this?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes