FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Android Open Kang Project - maguro - JB

3,594 posts
Thanks Meter: 7,036
 
Thread Closed Email Thread
13th February 2012, 02:00 PM |#2571  
Pierre118's Avatar
Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 233
 
More
Build 23 is a 'NO-GO' if you want to connect your Nexus via USB to your PC. So MTP is not working. Waiting for a fix. Going back to Build 22.

btw...Charging works via USB.
13th February 2012, 02:05 PM |#2572  
gardirulez's Avatar
Member
Flag Reggio Emilia
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lichti1901

Have you enabled data-off when screen-off in your Rom Control??
If not, make a backup and try a fresh install, without the kernel and see if its solved.

It's disabled! I tried to enable and disable it but with no luck

I'll try with a clean install

Thanks!
13th February 2012, 02:07 PM |#2573  
orihuri's Avatar
Senior Member
Flag tel aviv
Thanks Meter: 200
 
More
Quote:
Originally Posted by Pierre118

Build 23 is a 'NO-GO' if you want to connect your Nexus via USB to your PC. So MTP is not working. Waiting for a fix. Going back to Build 22.

btw...Charging works via USB.

Working fine here windows7 32bit
Sent from my SΔMSUΠG GΔLΔXΨ ΠΣXUS using tapatalk \¤/
The Following User Says Thank You to orihuri For This Useful Post: [ View ] Gift orihuri Ad-Free
13th February 2012, 02:09 PM |#2574  
Pierre118's Avatar
Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 233
 
More
Quote:
Originally Posted by orihuri

Working fine here windows7 32bit
Sent from my SΔMSUΠG GΔLΔXΨ ΠΣXUS using tapatalk \¤/

Then it must be a 64-bit issue, I have W7-64.
13th February 2012, 02:10 PM |#2575  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Pierre118

Build 23 is a 'NO-GO' if you want to connect your Nexus via USB to your PC.

with me also
13th February 2012, 02:11 PM |#2576  
orihuri's Avatar
Senior Member
Flag tel aviv
Thanks Meter: 200
 
More
Quote:
Originally Posted by Pierre118

Then it must be a 64-bit issue, I have W7-64.

Try to disable usb debugging.. Thats the only way i succeed on Windows xp.. Maybe same for you

Sent from my SΔMSUΠG GΔLΔXΨ ΠΣXUS using tapatalk \¤/
13th February 2012, 02:11 PM |#2577  
bendirkss's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 67
 
More
I don't have that spectacular no shutter lag when taking pics on my nexus anymore after installing this. Is it jusy available with stock?
And also, my battery life is pretty rough when I'm using my devices. When its sleeping it seems alright but goes down very quickly with screen on. 400-1200 interactive, Franco 16.2
Sent from my AOKP Galaxy Nexus
13th February 2012, 02:15 PM |#2578  
lichti1901's Avatar
Senior Member
Flag Riding my Bike
Thanks Meter: 9,418
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mc0815

with me also

Do you have a Win7 64bit also??
13th February 2012, 02:42 PM |#2579  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by lichti1901

Do you have a Win7 64bit also??

win 7 64bit
13th February 2012, 02:56 PM |#2580  
lichti1901's Avatar
Senior Member
Flag Riding my Bike
Thanks Meter: 9,418
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mc0815

win 7 64bit

Strange ... ill flash it when im back home and report back if i got the same issue with my Win7 64bit ...

Edit: Ill try it when Roman says build 23 is ready to flash! On rootzwiki thread its build22 in OP!
13th February 2012, 02:57 PM |#2581  
armanatz's Avatar
Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 32
 
More
Quote:
Originally Posted by Mc0815

win 7 64bit

Not an issue with Win7 64bit. Works perfectly fine for me. Do you have the proper drivers installed? What kernel are you running?
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes