FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][7.1.2 r24] LineageOS for N7100 [Unofficial]

797 posts
Thanks Meter: 4,267
 
Post Reply Email Thread
1st November 2016, 01:43 PM |#101  
logosA's Avatar
Senior Member
Flag Heraklion Crete
Thanks Meter: 2,728
 
More
BT and GPS
SCREENS
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20161101-132711.png
Views:	760
Size:	153.2 KB
ID:	3922646   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20161101-143523.jpg
Views:	754
Size:	68.8 KB
ID:	3922647   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20161101-143542.png
Views:	758
Size:	213.2 KB
ID:	3922648   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20161101-143642.png
Views:	744
Size:	60.0 KB
ID:	3922649  
The Following 2 Users Say Thank You to logosA For This Useful Post: [ View ] Gift logosA Ad-Free
 
 
1st November 2016, 03:14 PM |#102  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Today, my phone started randomly restarting, battery drains like hell, the proximity sensor is now stuck on Off rather than On, and I found the classical flashlight bug (flash turns off as phone enters sleep). Do you need any logcats before I go back to MM?
1st November 2016, 04:07 PM |#103  
logosA's Avatar
Senior Member
Flag Heraklion Crete
Thanks Meter: 2,728
 
More
we have said before that there is a problem in calls.
When call a person , phone goes black and nothing can be done to end call.
I have tried to set ''press power to end or answer call'' , not working.
Then tried to set volume keys or Home for that( through settings>buttons) nothing seems to work.
The only way is when the other part ends call, then phone seem to come back to normal.
I have taken a logcat during this proccess (try with buttons to end call) , so someone who knows, could see whats is going on.
Attached Files
File Type: txt calls.txt - [Click for QR Code] (190.2 KB, 16 views)
The Following User Says Thank You to logosA For This Useful Post: [ View ] Gift logosA Ad-Free
1st November 2016, 04:15 PM |#104  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by logosA

we have said before that there is a problem in calls.
When call a person , phone goes black and nothing can be done to end call.
I have tried to set ''press power to end or answer call'' , not working.
Then tried to set volume keys or Home for that( through settings>buttons) nothing seems to work.
The only way is when the other part ends call, then phone seem to come back to normal.
I have taken a logcat during this proccess (try with buttons to end call) , so someone who knows, could see whats is going on.

This is one thing, but after many automatic UI and phone restarts, it seems that my proximity sensor is stuck on OFF position, meaning that the screen does not go black, only if I manually lock the screen, which is somewhat better... anyway
The Following User Says Thank You to n00b0rKa For This Useful Post: [ View ] Gift n00b0rKa Ad-Free
1st November 2016, 05:01 PM |#105  
Yudh's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 449
 
More
@jer194
Restoring stock on secondary doesn't work

The Following User Says Thank You to Yudh For This Useful Post: [ View ] Gift Yudh Ad-Free
1st November 2016, 05:56 PM |#106  
tilaksidduram's Avatar
OP Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4,267
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by logosA

Also GPS and BT is working fine, too

Can you post a screen shot of the GPS working. You can use the GPS test App to check the GPS functionality. I don't see it working on my phone. Hence need a screen shot to check.
1st November 2016, 06:19 PM |#107  
Vishal Vignesh's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 525
 
More
Quote:
Originally Posted by tilaksidduram

Can you post a screen shot of the GPS working. You can use the GPS test App to check the GPS functionality. I don't see it working on my phone. Hence need a screen shot to check.

Sir there are screenshots at the first post on this page...
The Following User Says Thank You to Vishal Vignesh For This Useful Post: [ View ] Gift Vishal Vignesh Ad-Free
1st November 2016, 06:24 PM |#108  
logosA's Avatar
Senior Member
Flag Heraklion Crete
Thanks Meter: 2,728
 
More
Quote:
Originally Posted by tilaksidduram

Can you post a screen shot of the GPS working. You can use the GPS test App to check the GPS functionality. I don't see it working on my phone. Hence need a screen shot to check.

In the next post I uploaded two screens
1st November 2016, 06:27 PM |#109  
ntvampire's Avatar
Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by logosA

Today I flashed Bankgapps with the ROM to make some comparison with open and see if there is something different. It looks like with banks, all photo apps are working very well as photo. All of them cannot record video thought. Also videos in chrome and you tube are playing very well , too. I have some logcats to show.

What is "bankgapps"? Searched xda & not found anything. Could you give links pls?
1st November 2016, 06:34 PM |#110  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 159
 
More
Quote:
Originally Posted by tilaksidduram

Can you post a screen shot of the GPS working. You can use the GPS test App to check the GPS functionality. I don't see it working on my phone. Hence need a screen shot to check.

Quote:
Originally Posted by Vishal Vignesh

Sir there are screenshots at the first post on this page...

I don't think it's gps working. Since @logosA has WiFi on, the location is pretty precise. GPS test as well as GPS fix shows no GPS signal.

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by ntvampire

What is "bankgapps"? Searched xda & not found anything. Could you give links pls?

I think, it's banks gapps. Check this

https://download.dirtyunicorns.com/gapps/Banks/
The Following User Says Thank You to ritvikp For This Useful Post: [ View ] Gift ritvikp Ad-Free
1st November 2016, 06:36 PM |#111  
Senior Member
Thanks Meter: 587
 
More
Quote:
Originally Posted by tilaksidduram

Can you post a screen shot of the GPS working. You can use the GPS test App to check the GPS functionality. I don't see it working on my phone. Hence need a screen shot to check.

I don't see GPS working either (eg SatStat).
Actually, most of the sensors (except magnetic field and proximity sensor) are not working for me (CPU-Z).

logcat for gpsd:

11-01 18:32:49.511 5540 5540 F libc : CANNOT LINK EXECUTABLE "/system/bin/gpsd": cannot locate symbol "_ZNK7android13SensorManager13getSensorListEPPKPKN S_6SensorE" referenced by "/system/bin/gpsd"...

11-01 18:38:59.192 6414 6414 F libc : Fatal signal 6 (SIGABRT), code -6 in tid 6414 (gpsd)
11-01 18:38:59.192 2067 2067 W : debuggerd: handling request: pid=6414 uid=1021 gid=1000 tid=6414
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : CM Version: '14.0-20161024-UNOFFICIAL-n7100'
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : Build fingerprint: 'samsung/t03gxx/t03g:4.3/JSS15J/N7100XXUEMK4:user/release-keys'
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : Revision: '0'
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : ABI: 'arm'
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : pid: 6414, tid: 6414, name: gpsd >>> /system/bin/gpsd <<<
11-01 18:38:59.250 6417 6417 F DEBUG : signal 6 (SIGABRT), code -6 (SI_TKILL), fault addr --------
11-01 18:38:59.251 6417 6417 F DEBUG : r0 00000000 r1 0000190e r2 00000006 r3 40545538
11-01 18:38:59.251 6417 6417 F DEBUG : r4 40545540 r5 405454e8 r6 00000000 r7 0000010c
11-01 18:38:59.251 6417 6417 F DEBUG : r8 bee0a720 r9 00000001 sl bee0a778 fp 4056b030
11-01 18:38:59.251 6417 6417 F DEBUG : ip 00000006 sp bee0a6b0 lr 40526aa5 pc 40527510 cpsr 600f0010
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG :
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : backtrace:
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #00 pc 00045510 /system/bin/linker (__dl_tgkill+12)
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #01 pc 00044aa1 /system/bin/linker (__dl_pthread_kill+32)
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #02 pc 0003e4c3 /system/bin/linker (__dl_raise+10)
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #03 pc 0003d143 /system/bin/linker (__dl___libc_android_abort+42)
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #04 pc 0003bda8 /system/bin/linker (__dl_abort+4)
11-01 18:38:59.283 6417 6417 F DEBUG : #05 pc 0003e30f /system/bin/linker (__dl___libc_fatal+26)
11-01 18:38:59.284 6417 6417 F DEBUG : #06 pc 00009f27 /system/bin/linker (__dl__ZL29__linker_init_post_relocationR19KernelA rgumentBlockj+2954)
11-01 18:38:59.284 6417 6417 F DEBUG : #07 pc 00009307 /system/bin/linker (__dl___linker_init+358)
11-01 18:38:59.284 6417 6417 F DEBUG : #08 pc 00002f28 /system/bin/linker (_start+4)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes