FORUMS
Remove All Ads from XDA

Exynos S10 takes a while to find network signal

275 posts
Thanks Meter: 31
 
Post Reply Email Thread
My S10 takes a while to find mobile signal after restart or when airplane mode is turned off after turning on. A while here is at least a minute to 2. 60-120 seconds. I don't know this is happening all of a sudden. Happened yesterday while travelling. Also I had installed Cellular - Z and Wifi Man apps before this issue. I used Cellulaz extensively and suddenly now a new issue.

I am sure this was not an issue before. I did a network settings reset, cleaned cache and the mobile signal is really good. Now apps that I mentioned above are uninstalled too.

Anyone faced this issue before ?
 
 
24th June 2019, 05:12 AM |#2  
pchetan2's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 31
 
More
Happens only on Roaming
This happens only when roaming and the time taken to find mobile signal is 1 minute . When on non roaming, signal is instantaneously found..within 5 seconds
29th June 2019, 01:09 AM |#3  
catnapped's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
IDK if it's related (probably not) but I've been noticing my US S10 has lost signal entirely and won't regain it unless the device is rebooted. Happened only twice (so far) but that's still 2 times too many.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes