FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] LineageOS 16.0 for S10E/S10/S10+ Exynos

1,120 posts
Thanks Meter: 14,281
 
Post Reply Email Thread
13th August 2019, 04:59 AM |#11  
dr460nf1r3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 189
 
More
Overlay on S10 is indeed a bit off in the statusbar.
What about magisk as root solution? Tried installing, not working.
Apart from that, no complains so far

Sent from my SM-G973F using XDA Labs
The Following User Says Thank You to dr460nf1r3 For This Useful Post: [ View ] Gift dr460nf1r3 Ad-Free
13th August 2019, 05:09 AM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
More
Quote:
Originally Posted by dr460nf1r3

Overlay on S10 is indeed a bit off in the statusbar.
What about magisk as root solution? Tried installing, not working.
Apart from that, no complains so far

Sent from my SM-G973F using XDA Labs

Can you send a picture of how its like? (not a screenshot)

---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------

Quote:
Originally Posted by dr460nf1r3

Overlay on S10 is indeed a bit off in the statusbar.
What about magisk as root solution? Tried installing, not working.
Apart from that, no complains so far

Sent from my SM-G973F using XDA Labs

You can use lineagesu for now, flash the addon and then check developer options on your phone for root access
13th August 2019, 05:32 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 138
 
More
And so it begins. Much respect OP. Looking forward to how this progresses.
13th August 2019, 06:11 AM |#14  
dr460nf1r3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 189
 
More
Quote:
Originally Posted by malinathani

Can you send a picture of how its like? (not a screenshot)

---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------



You can use lineagesu for now, flash the addon and then check developer options on your phone for root access

What do you mean if its not a ss?

I know. Using it, but since there are tons of mods like YouTube vanced, sysconfig patcher etc based on magisk its a big advantage over lineagesu

Sent from my SM-G973F using XDA Labs
13th August 2019, 06:14 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
More
Quote:
Originally Posted by dr460nf1r3

What do you mean if its not a ss?

I know. Using it, but since there are tons of mods like YouTube vanced, sysconfig patcher etc based on magisk its a big advantage over lineagesu

Sent from my SM-G973F using XDA Labs

I have already seen a screen shot and its hard to tell if its fine or not
so take a picture from another phone that'll give a clear picture for how its like
13th August 2019, 06:26 AM |#16  
dr460nf1r3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 189
 
More
Quote:
Originally Posted by malinathani

I have already seen a screen shot and its hard to tell if its fine or not
so take a picture from another phone that'll give a clear picture for how its like

**** quality cause its shot using my laptops camera since i dont have a 2. phone at hand right now

Sent from my SM-G973F using XDA Labs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WIN_20190813_07_23_21_Pro (2).jpg
Views:	1982
Size:	55.9 KB
ID:	4805375  
13th August 2019, 10:44 AM |#17  
Ivan_Meler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Vukovar
Thanks Meter: 14,281
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dr460nf1r3

**** quality cause its shot using my laptops camera since i dont have a 2. phone at hand right now

Sent from my SM-G973F using XDA Labs

Thanks for that it will help me get an idea of how much off it is haha
The Following User Says Thank You to Ivan_Meler For This Useful Post: [ View ]
13th August 2019, 02:02 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by dr460nf1r3

**** quality cause its shot using my laptops camera since i dont have a 2. phone at hand right now

I havent see potato quality since the potato famine of 2003
13th August 2019, 02:48 PM |#19  
ps000000's Avatar
Senior Member
Flag Nonthaburi / Bangkok
Thanks Meter: 330
 
More
LOS said my microSD card corrupted need to format.

I also face this problem before with many GSI ROMs.

(in 2019-08-08 Phh-Treble version 117 GSI ROM my microSD works.)


After I pulled all files from microSD card to my PC via adb in TWRP.
I decide to format as LOS requested.

,now the card works fine with the ROM.
13th August 2019, 03:24 PM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Will the resolution change be available at the next update?
13th August 2019, 05:17 PM |#21  
turbolukex5's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 3,882
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by victor0vector

Will the resolution change be available at the next update?

Resolution will remain at the highest. Aosp system doesn't support togglable resolution like Samsung roms
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes