FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][6.0.1][I9100][OFFICIAL] CyanogenMod 13 Nightly Builds

1,085 posts
Thanks Meter: 12,543
 
By Lysergic Acid, Inactive Recognized Developer on 12th October 2015, 06:07 PM
Post Reply Email Thread
4th February 2016, 09:04 AM |#761  
Junior Member
Flag İzmir
Thanks Meter: 4
 
More
https://img.xda-cdn.com/BpPwk9GcJIXr7tQnMia4zVSaTJw=/http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F3YnnWA.png
The Following 2 Users Say Thank You to LifeSpecial For This Useful Post: [ View ] Gift LifeSpecial Ad-Free
 
 
4th February 2016, 09:06 AM |#762  
LeBourrin's Avatar
Senior Member
Flag Cannes
Thanks Meter: 111
 
More
Quote:
Originally Posted by LifeSpecial

image

tomorrow, be patient.
4th February 2016, 09:21 AM |#763  
Dr AM's Avatar
Senior Member
Flag Gaza
Thanks Meter: 934
 
Donate to Me
More
A quick question , Will isorec be supported with official cm13 ?

Sent from my GT-I9100

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

Hope permissions on internal and external cards will be fixed, as some browsers and file managers can't download or enter to them without root

Sent from my GT-I9100
4th February 2016, 09:27 AM |#764  
Senior Member
Thanks Meter: 3,291
 
More
Quote:
Originally Posted by Dr AM

A quick question , Will isorec be supported with official cm13 ?

Sent from my GT-I9100

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

Hope permissions on internal and external cards will be fixed, as some browsers and file managers can't download or enter to them without root

Sent from my GT-I9100

Yes, isorec is already merged into cm-13.0.
The Following 6 Users Say Thank You to rINanDO For This Useful Post: [ View ] Gift rINanDO Ad-Free
4th February 2016, 09:29 AM |#765  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 378
 
More
Quote:
Originally Posted by Sardus87

There are nightlies and snapshots too

http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100

Buddy but we will not see cm12.1 updates in future that's what I m saying
4th February 2016, 09:56 AM |#766  
Lysergic Acid's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Flag Ponta Grossa
Thanks Meter: 12,543
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Klaerchen

Yes switching works now.
Perfect! What was the change?
Regards, Klaerchen

Oh great The problem was getting the radio capabilities information, every time you tried to "update" the signal, the system couldn't find if it actually supported 2G
The Following 8 Users Say Thank You to Lysergic Acid For This Useful Post: [ View ] Gift Lysergic Acid Ad-Free
4th February 2016, 09:57 AM |#767  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Hello friends! I am using CM 12.1 nightly with 3GB pit, which is the correct partition for CM 13? 1GB to system and 12GB to applications and photos ......?
4th February 2016, 10:00 AM |#768  
Dr AM's Avatar
Senior Member
Flag Gaza
Thanks Meter: 934
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ManuelR9

Hello friends! I am using CM 12.1 nightly with 3GB pit, which is the correct partition for CM 13? 1GB to system and 12GB to applications and photos ......?

If you have 1gb system , 3gb data and the rest for files and photos then it's ok you can use cm13 with your pit cuz internal sdcard bug is fixed and no need for 1gb-12gb pit

Sent from my GT-I9100
The Following 2 Users Say Thank You to Dr AM For This Useful Post: [ View ] Gift Dr AM Ad-Free
4th February 2016, 10:13 AM |#769  
KOR_ALien's Avatar
Senior Member
Flag Seoul
Thanks Meter: 189
 
More
Quote:
Originally Posted by LifeSpecial

https://img.xda-cdn.com/BpPwk9GcJIXr7tQnMia4zVSaTJw=/http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F3YnnWA.png

Don't Complain that.
Check up http://jenkins.cyanogenmod.org/
4th February 2016, 10:36 AM |#770  
eminem_b's Avatar
Senior Member
Flag Plovdiv
Thanks Meter: 228
 
More
Quote:
Originally Posted by Dr AM

If you have 1gb system , 3gb data and the rest for files and photos then it's ok you can use cm13 with your pit cuz internal sdcard bug is fixed and no need for 1gb-12gb pit

Sent from my GT-I9100

And if one has an external sdcard, how should he use it? I'm asking because of the new integration feature which combines the sdcard0 and sdcard1 into one whole storage.
I'm trying to figure out this one from a few days now...
4th February 2016, 10:54 AM |#771  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by eminem_b

And if one has an external sdcard, how should he use it? I'm asking because of the new integration feature which combines the sdcard0 and sdcard1 into one whole storage.
I'm trying to figure out this one from a few days now...

When iam start to combine into whole storage this operation is freezing on checking sd card...

Alpha6
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes