FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[How To] Root [I9100][ROM 4.1.2] With Stock Recovery

11,144 posts
Thanks Meter: 6,460
 
By LastStandingDroid, Senior Member on 15th November 2012, 09:15 PM
Thread Closed Email Thread
Root FJ10 Without Custom Kernel

As we all know FJ10 has been released and is floating around the internet, and iv'e decided to share the way i rooted the leak (International SGS II) using stock samsung recovery

Credits
Chainfire CWM-Supersu
Sextape Leak
rwilco12 Continue to hosting leak


What you need

PC/MAC/Linux
ADB
USB Cable
Phone
CWM-SuperSU-v0.97.zip

There is two ways to flash the root package in custom recovery (sorry i keep forgetting the other way)

Thank You Sh4Dy for reminding me

Flash Trough Update

1) Download CWM-SuperSU-v0.97.zip

2) Rename CWM-SuperSU-v0.97.zip > update.zip

3) flash as an update


Instructions

1) Enter Recovery mode by holding power+volume up.

2) Connect USB Cable to the phone and PC

3) Choose Install Update with adb
now

4) Now in your terminal/CMD write adb sideload CWM-SuperSU-v0.97.zip

5) Look at the screen and you will see the update package being installed

Congratulations you got now a rooted FJ10 leak without flashing a custom kernel

Proof
The Following 63 Users Say Thank You to LastStandingDroid For This Useful Post: [ View ] Gift LastStandingDroid Ad-Free
 
 
15th November 2012, 10:14 PM |#2  
wesjeex3's Avatar
Senior Member
Flag The Netherlands
Thanks Meter: 131
 
More
Thanks, but I get stuck at 3.

I go to search -> cmd and then I type adb sideload CWM-SuperSU-v0.97.zip in it. I think this is wrong but I never worked with ADB.
15th November 2012, 10:23 PM |#3  
dajumper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 252
 
Donate to Me
More
how it works now? i don't get it also
15th November 2012, 10:59 PM |#4  
Spyr0s's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 1,000
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dajumper

how it works now? i don't get it also

Works fine here

You need to install adb then cd to the adb directory, then type the command.
15th November 2012, 11:07 PM |#5  
Phil3759's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 33,212
 
Donate to Me
More
Why is it even in dev section?
15th November 2012, 11:30 PM |#6  
wesjeex3's Avatar
Senior Member
Flag The Netherlands
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by Spyr0s

Works fine here

You need to install adb then cd to the adb directory, then type the command.

Will try that tomorrow!

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk
15th November 2012, 11:40 PM |#7  
LastStandingDroid's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 6,460
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dajumper

how it works now? i don't get it also

Make sure you have adb installed on your pc

after that begin with step 1
15th November 2012, 11:45 PM |#8  
AayushDhuria's Avatar
Senior Member
Flag Amritsar
Thanks Meter: 472
 
More
Doesn't work at 4th step for me, I check devices in adb devices and it shows my device but some large-ass thing comes n it doesn't install the SuperSU zip for some reason o.O
15th November 2012, 11:47 PM |#9  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Same thing here
15th November 2012, 11:49 PM |#10  
RMonst3r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
wrong thread. plz delete
15th November 2012, 11:58 PM |#11  
LastStandingDroid's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 6,460
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ssilviu

Same thing here

did you also use the supersu provided in op?

Quote:
Originally Posted by Sh4Dy

Doesn't work at 4th step for me, I check devices in adb devices and it shows my device but some large-ass thing comes n it doesn't install the SuperSU zip for some reason o.O

did you use: http://download.chainfire.eu/267/Sup...erSU-v0.97.zip
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes