FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][5.1.1] CyanogenMod 12.1 [stable: 20170404] [FULLY WORKING!]

4,029 posts
Thanks Meter: 32,309
 
Post Reply Email Thread
3rd April 2015, 10:24 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
I feel like I'm using a nexus phone. Thank you so much.
The Following User Says Thank You to perfect_ For This Useful Post: [ View ] Gift perfect_ Ad-Free
 
 
3rd April 2015, 10:28 PM |#12  
Senior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 341
 
More
Why this is separated from the main 5.0 thread? Anyway, thanks a lot, NF!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
3rd April 2015, 10:35 PM |#13  
simbilli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mrkoyouki

trust me i forgot how to do that

From Recovery go to advanced wipe and wipe system data cache dalvik cache. Then Install ROM and Gapps
The Following User Says Thank You to simbilli For This Useful Post: [ View ] Gift simbilli Ad-Free
3rd April 2015, 10:43 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by simbilli

From Recovery go to advanced wipe and wipe system data cache dalvik cache. Then Install ROM and Gapps

ok thx a lot
3rd April 2015, 10:47 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
i do dirty install from old cm12 and my phone stuck in " Android is being upgraded.. Starting Applications " i did restart but still same. So please dont install dirty.
3rd April 2015, 10:50 PM |#16  
simbilli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by perfect_

i do dirty install from old cm12 and my phone stuck in " Android is being upgraded.. Starting Applications " i did restart but still same.

Try to clean cache and reboot

By the way how long does boot continue ?
3rd April 2015, 10:52 PM |#17  
broky's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
More
did a clean install and stuck in boot,trying now a second clean install and waiting..
does it take so long to boot?
3rd April 2015, 10:54 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by simbilli

Try to clean cache and reboot

By the way how long does boot continue ?

Too late. i did full wipe
3rd April 2015, 10:57 PM |#19  
simbilli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by broky

did a clean install and stuck in boot,trying now a second clean install and waiting..
does it take so long to boot?

Same here. Waited about 20 min. And now trying for 15-20 min

EDIT: Maybe doesnt support f2fs ?
3rd April 2015, 11:03 PM |#20  
Ikkuh84's Avatar
Senior Member
Flag Den Bosch
Thanks Meter: 157
 
More
Can't find the GAPPS for 5.1.1. Link on Novafusion links to dead thread...
3rd April 2015, 11:09 PM |#21  
broky's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
More
Quote:
Originally Posted by simbilli

Same here. Waited about 20 min. And now trying for 15-20 min

EDIT: Maybe doesnt support f2fs ?

i m on Ext4 and no boot also, after 2 long tries.
i turn back to my back up.
i m sure that BigMac will take care of the problem
The Following User Says Thank You to broky For This Useful Post: [ View ] Gift broky Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes