FORUMS
Remove All Ads from XDA

GPS fix for sprint s3 running SlimKat rom

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By greenperk78, Junior Member on 28th April 2017, 06:11 PM
Post Reply Email Thread
Looking for a GPS fix other than tightening the screw's as that didn't help.
 
 
28th April 2017, 06:40 PM |#2  
madbat99's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 942
 
More
Quote:
Originally Posted by greenperk78

Looking for a GPS fix other than tightening the screw's as that didn't help.

Try a newer ROM. Lineage is nougat 7.1.2
28th April 2017, 06:56 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can you send me a link? I really like this ROM though. But I'll give it a shot.
29th April 2017, 01:51 AM |#4  
madbat99's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 942
 
More
Quote:
Originally Posted by greenperk78

Can you send me a link? I really like this ROM though. But I'll give it a shot.

Are you on a Sprint S3? If so, this is the link to LineageOS. CyanogenMod ended, and some of the developers forked it and created lineage. You could say it's the continuation of cm. If you want more features than it has, then you might want to try octos ROM. It's also on Android 7.1 nougat.

Slimkat hasn't been around for quite awhile, are you still on KitKat? You may have to update your recovery to the latest TWRP as well.
29th April 2017, 03:57 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yeah for some reason lineage is not working for me. Currently downloading Omega because of the great reviews I've read and will give that a shot. Thanks again
29th April 2017, 05:57 PM |#6  
madbat99's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 942
 
More
Quote:
Originally Posted by greenperk78

Yeah for some reason lineage is not working for me. Currently downloading Omega because of the great reviews I've read and will give that a shot. Thanks again

You must not be on the Sprint S3. You have to use a ROM that matches your phone. There are many different s3's.
29th April 2017, 06:16 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yeah, took forever to download and it was incompatible. The Omega ROM anyway. I'll have to try something else.
29th April 2017, 06:17 PM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by madbat99

You must not be on the Sprint S3. You have to use a ROM that matches your phone. There are many different s3's.

Yeah Omega is incompatible as well. Need to try something else
30th April 2017, 01:15 AM |#9  
madbat99's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 942
 
More
Quote:
Originally Posted by greenperk78

Yeah Omega is incompatible as well. Need to try something else

What model S3 do you have?
30th April 2017, 07:00 AM |#10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have a L710 Sprint Variant using Boost Mobile.
1st May 2017, 08:54 PM |#11  
madbat99's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 942
 
More
Quote:
Originally Posted by greenperk78

I have a L710 Sprint Variant using Boost Mobile.

As long as it's not the triband model (ends with t) then that lineage I linked is perfectly compatible. You need to be on the newest TWRP recovery, and wipe data, system, cache, and dalvik. And then flash ROM, gapps, and boost apn fix (to get LTE). Boot up once, (setup on wifi if possible) then back to recovery and dirty flash ROM only (no wipes) and all will work. Remember you need gapps that match Android version of ROM ( 7.1.1 or 7.1.2)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes