FORUMS

[Rom] [alpha] [Unofficial] CM12.0, 5.0.2 [20141221]

10,302 posts
Thanks Meter: 27,819
 
By DerTeufel1980, Inactive Recognized Developer on 4th December 2014, 11:21 PM
Post Reply Email Thread
please keep in mind, that I only own a note2 lte
If something isn't working, you need to provide a logcat. Otherwise it won't get fixed. I can't reproduce things myself!


New build up
big thx to @sbrissen for his help and many of the device fixes

Quote:

not working:
Wifi must be turned on, (doesn't need to be connected just has to be on) otherwise you may experience reboots when screen turns off.
gps
cm cam?

Quote:

working:
everything else

In any case, please provide logcat and/or last_kmsg if something isn't working as expected.

Disable sim pin lock before flashing! It's known to be broken on other devices and would cause your simcard to be locked permanently (you would need to order a new one).


Rom:
https://mega.co.nz/#!IE1kmTpT!C_xHgg...A2jEZ-rjcmNP7Q


Gapps for 5.0:
https://s.basketbuild.com/gapps
Gapps mirror:
https://mega.co.nz/#!5R0D1B4L!1zP2ai...Yjj1Fl7nwAPzs0
The Following 42 Users Say Thank You to DerTeufel1980 For This Useful Post: [ View ] Gift DerTeufel1980 Ad-Free
4th December 2014, 11:21 PM |#2  
DerTeufel1980's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 27,819
 
Donate to Me
More
reserved .....
The Following 5 Users Say Thank You to DerTeufel1980 For This Useful Post: [ View ] Gift DerTeufel1980 Ad-Free
5th December 2014, 12:49 AM |#3  
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 4,167
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

reserved .....

Thanks for your GPS fix by the way.
5th December 2014, 04:31 AM |#4  
limnaln's Avatar
Senior Member
Flag Plovdiv
Thanks Meter: 243
 
More
@DerTeufel1980 Thank you dude. How can I disable the sim lock, by turning airplane mode on?
5th December 2014, 05:36 AM |#5  
DerTeufel1980's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 27,819
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by infrag

Thanks for your GPS fix by the way.

Your welcome 😀
Did you successfully build cm12 yourself? Do you get unknown baseband issue?
Quote:
Originally Posted by limnaln

@DerTeufel1980 Thank you dude. How can I disable the sim lock, by turning airplane mode on?

Setting security sim pin. This needs to be set on your current rom, before flashing this one.
The Following 3 Users Say Thank You to DerTeufel1980 For This Useful Post: [ View ] Gift DerTeufel1980 Ad-Free
5th December 2014, 05:50 AM |#6  
zimonyini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

Your welcome 😀
Did you successfully build cm12 yourself? Do you get unknown baseband issue?

Setting security sim pin. This needs to be set on your current rom, before flashing this one.

Hi!

First of all, thanks for your work! But I couldn't get into the rom, it's stuck on the boot logo every time.
5th December 2014, 06:10 AM |#7  
DerTeufel1980's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 27,819
 
Donate to Me
More
Could be selinux related. I didn't disable it, to see if baseband is working with it.
Can you get me a logcat please? Then I'll upload a new one in few hours (hopefully)

Keep in mind, I don't own this device. Without logs, nothing is going to happen
The Following 4 Users Say Thank You to DerTeufel1980 For This Useful Post: [ View ] Gift DerTeufel1980 Ad-Free
5th December 2014, 06:11 AM |#8  
zimonyini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

Could be selinux related. I didn't disable it, to see if baseband is working with it.
Can you get me a logcat please? Then I'll upload a new one in few hours (hopefully)

Keep in mind, I don't own this device. Without logs, nothing is going to happen

If you tell me how to give you one,of course.
5th December 2014, 06:22 AM |#9  
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 4,167
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

Your welcome 😀
Did you successfully build cm12 yourself? Do you get unknown baseband issue?

Setting security sim pin. This needs to be set on your current rom, before flashing this one.

Didnt try CM by itself no.
Nameless boots & so does Archi and they are based on CM. Didnt check to see if baseband was working I can try if your interested. (maybe i should compare radio logs so it may be a good idea)

I have Omni booting and Slim though.. they have no baseband as yet. I've tried this : https://gerrit.omnirom.org/#/c/10593/ with a few other things but no luck yet.

---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------

Quote:
Originally Posted by zimonyini

If you tell me how to give you one,of course.

How to make Useful logs:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2185929
The Following User Says Thank You to infrag For This Useful Post: [ View ] Gift infrag Ad-Free
5th December 2014, 06:32 AM |#10  
zimonyini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by DerTeufel1980

Could be selinux related. I didn't disable it, to see if baseband is working with it.
Can you get me a logcat please? Then I'll upload a new one in few hours (hopefully)

Keep in mind, I don't own this device. Without logs, nothing is going to happen

Hope its good. Sent it from amcha rom
Attached Files
File Type: zip 2014-12-05_07.29.zip - [Click for QR Code] (38.2 KB, 308 views)
The Following User Says Thank You to zimonyini For This Useful Post: [ View ] Gift zimonyini Ad-Free
5th December 2014, 07:16 AM |#11  
Senior Member
Flag Lugoj
Thanks Meter: 13
 
More
Thumbs up
Finally someone steps up to develop/port a lollipop rom for i9305 and he doesn't even own the device. Respect dude! I really appreciate your baldness
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes