FORUMS
Remove All Ads from XDA

[EOL] [5.1.1] [Build 21] [BETA] [2015-11-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

8,740 posts
Thanks Meter: 38,917
 
By JustArchi, Inactive Recognized Developer on 29th March 2015, 01:22 AM
Post Reply Email Thread
10th June 2015, 04:47 AM |#2471  
Senior Member
Thanks Meter: 212
 
More
[/COLOR]
Quote:
Originally Posted by umeshrajput2305

Yes I think that might be only your problem. And as no one's confirming that proves it. Coz I don't have that issue with my outgoing calls list.

No he is not the only one with this problem, i have this problem since Wip12 and on every version on Wip12.1. I think its a provider problem, i am on 3ita.
The Following 2 Users Say Thank You to g.andi For This Useful Post: [ View ] Gift g.andi Ad-Free
 
 
10th June 2015, 05:21 AM |#2472  
FadeFx's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 3,043
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by g.andi

[/COLOR]
No he is not the only one with this problem, i have this problem since Wip12 and on every version on Wip12.1. I think its a provider problem, i am on 3ita.

What exactly do u see?

tapatalked from lollipopped i9300
10th June 2015, 07:02 AM |#2473  
Sandruz's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by g.andi

[/COLOR]
No he is not the only one with this problem, i have this problem since Wip12 and on every version on Wip12.1. I think its a provider problem, i am on 3ita.

Same problem here with the same provider, if I compose a number from the keyboard I have "Unknown" where should be the number.

Do you need screen?


Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
10th June 2015, 07:08 AM |#2474  
Senior Member
Thanks Meter: 212
 
More
Quote:
Originally Posted by FadeFx

What exactly do u see?

tapatalked from lollipopped i9300

Every outgoing call in the recent call list is shows as unknown. No matter if its in my contacts or not. If the one I call did not pick up the phone, it shows the contact name or number, if he pick up I get unknown.
The Following User Says Thank You to g.andi For This Useful Post: [ View ] Gift g.andi Ad-Free
10th June 2015, 07:44 AM |#2475  
Senior Member
Flag Piacenza
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by Sandruz

Same problem here with the same provider, if I compose a number from the keyboard I have "Unknow" where should be the number.

Do you need screen?


Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk

I'm on 3 too... so it's related to service provider...
The Following User Says Thank You to SoulReaver75 For This Useful Post: [ View ] Gift SoulReaver75 Ad-Free
10th June 2015, 09:24 AM |#2476  
TheTurbanater1298's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 149
 
More
I'm using 3 UK and I have no such issue. Contacts and businesses show up as intended.

Sent for the sweetest Lollipopped SGS3 i9300
10th June 2015, 01:55 PM |#2477  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 261
 
More
Neither do I. Everything shows up perfectly. I'm on Telekom Romania.
10th June 2015, 02:10 PM |#2478  
flopponator's Avatar
Senior Member
Flag Erfurt
Thanks Meter: 204
 
More
Base from germany works fine too

Gesendet von meinem GT-I9300
10th June 2015, 04:10 PM |#2479  
Aminewolf's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by TheTurbanater1298

I'm using 3 UK and I have no such issue. Contacts and businesses show up as intended.

Sent for the sweetest Lollipopped SGS3 i9300

yo bro its me , hey could ya tell a bro if mms work on this rom ?? cuz i know u been on dis for long now... need to know cous' cuz i need to reflash some' so please let a bruh know asap oki
peace
10th June 2015, 04:32 PM |#2480  
McMatias_2's Avatar
Senior Member
Flag Coimbra
Thanks Meter: 39
 
More
Whats te command to put the light buttons on or off?

I can't found the post on this thread , i know it was speak where :/
10th June 2015, 04:39 PM |#2481  
TheTurbanater1298's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 149
 
More
Quote:
Originally Posted by Aminewolf

yo bro its me , hey could ya tell a bro if mms work on this rom ?? cuz i know u been on dis for long now... need to know cous' cuz i need to reflash some' so please let a bruh know asap oki
peace

I'm sorry brother, I don't use MMS. I'm sure someone else can help you thou..

Sent for the sweetest Lollipopped SGS3 i9300
The Following User Says Thank You to TheTurbanater1298 For This Useful Post: [ View ] Gift TheTurbanater1298 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes