FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Which root method do you prefer?

SuperSU (flash yourself)
 
50 Vote(s)
48.08%
Built-in (enable in dev-options)
 
54 Vote(s)
51.92%

[EOL][ROM][I9300][SaberMod][v12.3] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13

961 posts
Thanks Meter: 3,789
 
By Darkened_Sky, Senior Member on 5th January 2016, 11:33 AM
Post Reply Email Thread
Announcement from Darkened_Sky: !EOL!
13th March 2016, 10:45 PM |#1401  
baltics's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,183
 
More
Quote:
Originally Posted by madcat9000

Auto rotation not work on 5.0 release

If on your device you cannot get autorotation to work using the latest Temasek CM13 V.5, try dirty flashing the latest Official CM 13 Nightly.

Then you can come and tell us if that works for you.
 
 
13th March 2016, 10:52 PM |#1402  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by baltics

If on your device you cannot get autorotation to work using the latest Temasek CM13 V.5, try dirty flashing the latest Official CM 13 Nightly.

Then you can come and tell us if that works for you.

I think, i ll just wait for the next fixed release from ds and temasek
13th March 2016, 11:42 PM |#1403  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
No problem with auto rotation here.
I´ve already set all aps and settings, so far everything work lika a charm. I only started to get settings FC after boot, but it started only after I unninstaled some system apps via TB. Dunno what it might be causing as I unninstalled only those I know I can.
Anyway, thanks again dev, great work!

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

Oh and I forgot.

Any of you guys know about some good modem for 6.0.1? I checked my modem and came to a conclusion that it is super old, so I would like to flash some better one. Anyone some experience?
14th March 2016, 12:03 AM |#1404  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Auto rotation works for me in 5.0 fresh after a reboot and stops working at random after some time.
14th March 2016, 12:16 AM |#1405  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I found small bug. Everytime I connect my phone to PC via USB I have to set usb mode to MTP everytime I boot a phone. It switches itself to USB charging even when I change it in Dev Options. Nothing serious though.
The Following User Says Thank You to JezzyWeed For This Useful Post: [ View ] Gift JezzyWeed Ad-Free
14th March 2016, 12:40 AM |#1406  
H4RTI3's Avatar
Member
Flag Munich
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by JezzyWeed

I found small bug. Everytime I connect my phone to PC via USB I have to set usb mode to MTP everytime I boot a phone. It switches itself to USB charging even when I change it in Dev Options. Nothing serious though.

This is the stock behaviour in MM.
The normal USB mode is Charging, for extra security reasons.
The Following 2 Users Say Thank You to H4RTI3 For This Useful Post: [ View ] Gift H4RTI3 Ad-Free
14th March 2016, 12:45 AM |#1407  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by H4RTI3

This is the stock behaviour in MM.
The normal USB mode is Charging, for extra security reasons.

Thanks! Didnt know this
14th March 2016, 02:16 AM |#1408  
Member
Flag Neuss
Thanks Meter: 8
 
More
Mobile data bug ..
Anybody knows New stuff 'bout the mobile data bug? Its very Bad to use a second phone with Hotspot to have Internet when ur on work..
The Following User Says Thank You to mcknaack For This Useful Post: [ View ] Gift mcknaack Ad-Free
14th March 2016, 03:50 AM |#1409  
Senior Member
Flag MUMBAI
Thanks Meter: 249
 
More
clean but when i flash supersu then only it bootloop . as i am not getting root access viva dev option
Quote:
Originally Posted by baltics

Clean or Dirty flash?

I have never ever had a boot loop with any version of this ROM.



---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

have tried it ?
Quote:
Originally Posted by Hemilpatel3296

Will try and report.

14th March 2016, 05:52 AM |#1410  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Why has the "Version Info" tab disappeared from Package Installer ?!
It was useful, Could it be brought back?!

---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------

Also to confirm, flashing SuperSU 2.62-3 will make device boot properly, then upgrading SuperSU will be successful.
14th March 2016, 09:06 AM |#1411  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, guys! I have a question for you...do you suggest install this ROM for everyday usage? Because I want to install it to my friend who says that the stock 4.3 is lagging 😉...and I don't wanna to be seen as an idiot after flashing 😂. He is not interested in any special dev options...normal and typical phone work.Thank for answer!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm13, i9300, rom, temasek

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes