FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Which root method do you prefer?

SuperSU (flash yourself)
 
50 Vote(s)
48.08%
Built-in (enable in dev-options)
 
54 Vote(s)
51.92%

[EOL][ROM][I9300][SaberMod][v12.3] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13

961 posts
Thanks Meter: 3,789
 
By Darkened_Sky, Senior Member on 5th January 2016, 11:33 AM
Post Reply Email Thread
Announcement from Darkened_Sky: !EOL!
3rd February 2016, 06:43 PM |#601  
aykutaykut128's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by ste22032

Known CM13 bug, don't expect a fix here, as stated in OP.

thanks ....
 
 
GuestK0029
3rd February 2016, 07:45 PM |#602  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Not sure if this is a CM13 issue but Network Penetration Testing Tools like cSploit, Zanti2 and Netcut etc.. doesn't work and the WiFi disconnects when you try perform a network scan using any of these apps.
3rd February 2016, 08:06 PM |#603  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Someone knows why when i set router's WiFi security configuration on wpa2-psk, my s3's WiFi connection doesn't work, instead it works when i set security options on WEP? Sorry for bad english..
3rd February 2016, 08:22 PM |#604  
Kippy51's Avatar
Senior Member
Flag Haren (Ems)
Thanks Meter: 666
 
More
Quote:
Originally Posted by pelgabri

Someone knows why when i set router's WiFi security configuration on wpa2-psk, my s3's WiFi connection doesn't work, instead it works when i set security options on WEP? Sorry for bad english..

My router is on wpa2 psk and I can connect to 2,4 and 5ghz with no problems. On V3.9 now, but same with 3.8, 3.7 and 3.6.
3rd February 2016, 08:54 PM |#605  
Darkened_Sky's Avatar
OP Senior Member
Flag Germany
Thanks Meter: 3,789
 
More
Boeffla sound
@Scorpionea maybe that interests you
built-in boeffla sound mod can be configured through init.d scripts.
Follow the steps in the OP in order to know how to.
I know it is not so comfortable as with an app, but it is not really difficult. On the other hand it is a quite clean solution.
The Following 5 Users Say Thank You to Darkened_Sky For This Useful Post: [ View ] Gift Darkened_Sky Ad-Free
3rd February 2016, 10:30 PM |#606  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by fonfox

Intern Su works fine. SuperSu is not needed

I tried, it works in all except in a APP i need 'doo gamepad', supersu works fine. Im still at 3.5, at that version supersu works great i've tried and reinstalled all except 3.9 and i mean several times. So im sticking at 3.5 for now, thats why i asked about supersu
4th February 2016, 12:40 AM |#607  
tokict's Avatar
Senior Member
Flag Banyumas
Thanks Meter: 341
 
More
Quote:
Originally Posted by Darkened_Sky

sorry I have no idea. but if you search blurred lockscreen it is not in live lockscreen, but in lockscreen settings itself

Ok,
Thanks for your reply.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
4th February 2016, 05:29 AM |#608  
srv.abhishek's Avatar
Senior Member
Death Star
Thanks Meter: 560
 
More
Quote:
Originally Posted by ste22032

Known CM13 bug, don't expect a fix here, as stated in OP.

didn't experience with 3.6 and 3.8 but still till it gets fixed...
The Following User Says Thank You to srv.abhishek For This Useful Post: [ View ] Gift srv.abhishek Ad-Free
4th February 2016, 11:26 AM |#609  
deny191's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Does anyone have problem that once you enable lockscreen colors you cannot diasable it anymore? Even though switch at top is off, it is still activated.
The Following User Says Thank You to deny191 For This Useful Post: [ View ] Gift deny191 Ad-Free
4th February 2016, 12:24 PM |#610  
ansh1996's Avatar
Senior Member
Flag jalandhar
Thanks Meter: 229
 
More
Quote:
Originally Posted by deny191

Does anyone have problem that once you enable lockscreen colors you cannot diasable it anymore? Even though switch at top is off, it is still activated.

+1 maybe

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to ansh1996 For This Useful Post: [ View ] Gift ansh1996 Ad-Free
4th February 2016, 12:37 PM |#611  
srv.abhishek's Avatar
Senior Member
Death Star
Thanks Meter: 560
 
More
Quote:
Originally Posted by deny191

Does anyone have problem that once you enable lockscreen colors you cannot diasable it anymore? Even though switch at top is off, it is still activated.

no.. i had enabled it... and then disabled it.. worked fine
The Following User Says Thank You to srv.abhishek For This Useful Post: [ View ] Gift srv.abhishek Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm13, i9300, rom, temasek

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes