FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Which root method do you prefer?

SuperSU (flash yourself)
 
50 Vote(s)
48.08%
Built-in (enable in dev-options)
 
54 Vote(s)
51.92%

[EOL][ROM][I9300][SaberMod][v12.3] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13

961 posts
Thanks Meter: 3,789
 
By Darkened_Sky, Senior Member on 5th January 2016, 12:33 PM
Post Reply Email Thread
Announcement from Darkened_Sky: !EOL!
12th February 2016, 11:53 PM |#851  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Someone else having the problem with no audio from headset? (4.2)
This is with stock kernel.
Speaker works fine.

//Edit
Flashed 4.1 again. Headset output works fine again.
13th February 2016, 12:34 AM |#852  
Darkened_Sky's Avatar
OP Senior Member
Flag Germany
Thanks Meter: 3,789
 
More
Quote:
Originally Posted by achkap

Where is v4.2? In afh shows only 4.1
Edit: ok, got it. It is on ota. Sorry

sorry I was in a hurry and I forgot to import it on AFH. but now it is online.
The Following User Says Thank You to Darkened_Sky For This Useful Post: [ View ] Gift Darkened_Sky Ad-Free
13th February 2016, 02:03 AM |#853  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Hi there ... I downloaded this file : cm-13.0-20160212-UNOFFICIAL-temasek-piccolo-V4.2.zip .... and tried to dirty flash it , but faced with an error while installing (something about su binary in zip file).....Am I on wrong way?
13th February 2016, 05:53 AM |#854  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
No headphone and install issue Here
13th February 2016, 06:55 AM |#855  
Kippy51's Avatar
Senior Member
Flag Haren (Ems)
Thanks Meter: 685
 
More
Quote:
Originally Posted by gh1011

Hi there ... I downloaded this file : cm-13.0-20160212-UNOFFICIAL-temasek-piccolo-V4.2.zip .... and tried to dirty flash it , but faced with an error while installing (something about su binary in zip file).....Am I on wrong way?

Depends what phone you have .... Piccolo is for BQ phone!
13th February 2016, 08:37 AM |#856  
2phazt's Avatar
Senior Member
Flag Westerkappeln
Thanks Meter: 347
 
More
Quote:
Originally Posted by 2phazt

It's weird - the button vanishes after a while and doesn't come back...

After a while I realized that selinux had switched back to strict. Since I toggled it to permissive again the clear all recents button stays visible.

Maybe it's related.

Edit: still vanishes 😞
13th February 2016, 09:56 AM |#857  
Senior Member
Thanks Meter: 1,306
 
More
Quote:
Originally Posted by gh1011

Hi there ... I downloaded this file : cm-13.0-20160212-UNOFFICIAL-temasek-piccolo-V4.2.zip .... and tried to dirty flash it , but faced with an error while installing (something about su binary in zip file).....Am I on wrong way?

Remember that there are multiple devices there. Choose the one with i9300 in the name !
13th February 2016, 01:46 PM |#858  
ansh1996's Avatar
Senior Member
Flag jalandhar
Thanks Meter: 229
 
More
I have the navbar turned off in settings, but everytime i reboot or have a systemUI restart the navbar comes back along..
Anyone else having this problem?

Any reply will be greatly appreciated.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
13th February 2016, 02:01 PM |#859  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thanks anyway :)
Quote:
Originally Posted by Sma5hley

Nope, your phone has Qualcomm chipset. We running exynos. If you can't find anything with i9301 on XDA you may be out of luck. Try searching on Google.

Edit: Try looking in the S3 neo forums.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk


Thanks "Sma5hley" but i already search and still searching, i hope it comes a rom for it soon, i'm looking forward for it
13th February 2016, 04:33 PM |#860  
Perooo1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 99
 
More
Dirty flashed V4.2 over V4.0, everything working fine except that clear all button has vanished like others reported too. My selinux is on enforcing if matters

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
13th February 2016, 07:18 PM |#861  
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by shm0

Someone else having the problem with no audio from headset? (4.2)
This is with stock kernel.
Speaker works fine.

//Edit
Flashed 4.1 again. Headset output works fine again.

Quote:
Originally Posted by martinzh

No headphone and install issue Here

On 4.0, 4.1 and 4.2 I have the same issue. No sound via headphone and via call even without headphone no sound. But only if Boeffla Sound is enabled via 94kernel file (just enabled, no other settings changed). Enabling via Boeffla Sound App works. Ofc Stock Kernel.


Also 'settings' is crashing on every boot. That was happening for a long time, but I never told because I thought it was because my dirty flashing or something, but it occurs even after clean flash.
The Following 2 Users Say Thank You to SgtChrischi For This Useful Post: [ View ] Gift SgtChrischi Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm13, i9300, rom, temasek

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes