FORUMS
Remove All Ads from XDA

Quickpick Shows only one folder

133 posts
Thanks Meter: 15
 
By kizax, Senior Member on 5th August 2012, 05:51 PM
Post Reply Email Thread
Hi,
I am on cm10 now quickpick Shows only one folder in the browser view. Has anybody an idea.



Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
 
 
5th August 2012, 06:38 PM |#2  
bassie1995's Avatar
Senior Member
Flag Delft
Thanks Meter: 420
 
Donate to Me
More
If you have excluded any folders, clear the list for folders to exclude. If everything was on your external SD and it is an exFAT formatted card, it won't be recognized.
The Following User Says Thank You to bassie1995 For This Useful Post: [ View ] Gift bassie1995 Ad-Free
5th August 2012, 06:49 PM |#3  
kizax's Avatar
OP Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 15
 
More
No excluded folders

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
5th August 2012, 08:35 PM |#4  
Account currently disabled
Flag ♥♥Bradford♥♥
Thanks Meter: 713
 
More
Try to refresh

Press Thanks on getting Helped by me
5th August 2012, 09:46 PM |#5  
zoot1's Avatar
Senior Member
Flag Navi Mumbai
Thanks Meter: 2,486
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kizax

Hi,
I am on cm10 now quickpick Shows only one folder in the browser view. Has anybody an idea.



Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

If nothing else works clear app data

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to zoot1 For This Useful Post: [ View ] Gift zoot1 Ad-Free
6th August 2012, 07:19 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
I got problem of Qucikpic too that takes a long time to load all the photo folders (sometime only load one or two folders). I did clear data, caches, remove it, and install it again with no help.
For the time being, I can only use stock one "Gallery" and "Just pictures", but they are not as good as Quickpic.



I m on Omega V11.
7th August 2012, 08:05 PM |#7  
Account currently disabled
Flag ♥♥Bradford♥♥
Thanks Meter: 713
 
More
Quote:
Originally Posted by ywk

I got problem of Qucikpic too that takes a long time to load all the photo folders (sometime only load one or two folders). I did clear data, caches, remove it, and install it again with no help.
For the time being, I can only use stock one "Gallery" and "Just pictures", but they are not as good as Quickpic.



I m on Omega V11.

Try picsart viewer
9th August 2012, 04:08 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 370
 
More
On my Cm10, latest nightly, quickpic works same as always (perfect, fast, ++)
I have it set up to only scan certain folders though..This is my setup, and it is instant :


I guess you can try to clear all quickpic data, start up, and add a few folders only to scan. If that doesn't work, then I guess you're outta luck mate..

Sent from my mind using telepathy..
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes