FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor View 10

Modem 4.4.2 I337MUMUFNE3 CLARO & NE2 TELCEL

54 posts
Thanks Meter: 54
 
By djdedonrg, Member on 14th July 2014, 08:22 PM
Post Reply Email Thread
Modem + NON-HILOS

extract zip

Flash once with odin (no reboot)

Flash again with odin, reboot and

Enjoy


TELCEL NE2 https://mega.co.nz/#!qIxWhChD!VnNJw5...rkWApRnInyiPBc

CLARO NE3 https://mega.co.nz/#!rJwjgDaQ!L6rQf5...RjlRsMadMcEwIw
The Following 4 Users Say Thank You to djdedonrg For This Useful Post: [ View ] Gift djdedonrg Ad-Free
 
 
15th July 2014, 02:41 AM |#2  
igotroot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 147
 
More
Question
Quote:
Originally Posted by djdedonrg

Modem + NON-HILOS

extract zip

flash with odin 2 times

Enjoy

https://mega.co.nz/#!qE5nzbBI!aogwLw...32C9_f-3ClAvjI



When did that come out?
I thought NC1 was the latest ?
15th July 2014, 10:26 AM |#3  
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 100
 
More
Mine is NE1. Same question. When did it come and which carrier was it from? Thanks.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
15th July 2014, 03:14 PM |#4  
OP Member
Flag México DF
Thanks Meter: 54
 
More
Extracted from latest firmware CLARO (Puerto Rico) June
15th July 2014, 06:37 PM |#5  
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 100
 
More
What does non-hilOS mean? Do I have to flash both or just modem? Thanks.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
15th July 2014, 06:42 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Wondering if flashing this would fix my 5GHz wifi having terrible connection. Assuming the modem includes WIFI stuff, I have no idea.
15th July 2014, 08:46 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 239
 
More
Quote:
Originally Posted by ma678

What does non-hilOS mean? Do I have to flash both or just modem? Thanks.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk

Flash modem only....
The Following 2 Users Say Thank You to Gage_Hero For This Useful Post: [ View ] Gift Gage_Hero Ad-Free
15th July 2014, 09:11 PM |#8  
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 100
 
More
Is it safe to flash this modem on my Canadian i337m? Thanks.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
16th July 2014, 12:39 AM |#9  
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 100
 
More
I tried to flash it twice, but all failed.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
16th July 2014, 02:08 AM |#10  
OP Member
Flag México DF
Thanks Meter: 54
 
More
If you are sure this flashear modem i337m, flashear without auto reboot, re-flashear with auto reboot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-15-19-08-05.png
Views:	572
Size:	211.8 KB
ID:	2853736  
16th July 2014, 06:08 AM |#11  
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 100
 
More
I tried two different laptops, all failed.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes