FORUMS

[OFFICIAL] [NIGHTLIES] LineageOS 16.0

1,402 posts
Thanks Meter: 1,932
 
Post Reply Email Thread
Announcement from npjohnson: Now building Android 9.0 Pie based LineageOS 16.0 Nightlies for ALL Galaxy S4 variants!
23rd January 2020, 08:12 PM |#371  
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Broken since 14. jan.?
I tried upgrading today to nightly 23.jan. with no success, long lineage logo > 2min and then reboot to recovery. tried 14. jan, same. downgrade to 3. jan. (last i had), works. before i had 12. jan, but it's not available anymore. i've seen there was much changes in 14.jan.
someone with the same problem?
23rd January 2020, 08:54 PM |#372  
Recognized Developer
Thanks Meter: 24,144
 
Donate to Me
More
Those with S4 Value Edition (jfvelte), try flashing this and test if echo in calls is fixed.
I need feedback in order to implement it in official builds.


http://www.mediafire.com/file/gzhr6n...echo2.zip/file
The Following 3 Users Say Thank You to arco68 For This Useful Post: [ View ]
24th January 2020, 10:29 AM |#373  
Member
Flag marsala
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by DarthNAL

I tried upgrading today to nightly 23.jan. with no success, long lineage logo > 2min and then reboot to recovery. tried 14. jan, same. downgrade to 3. jan. (last i had), works. before i had 12. jan, but it's not available anymore. i've seen there was much changes in 14.jan.
someone with the same problem?

I also have the same problem, but I understand that the problem is not the lineage version of 23, but the gapps, because flashing only the rom the installation is successful. Anyone have a solution to install the gapps?
24th January 2020, 11:38 AM |#374  
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by simonegalfano

I also have the same problem, but I understand that the problem is not the lineage version of 23, but the gapps, because flashing only the rom the installation is successful. Anyone have a solution to install the gapps?

Yes, it's gapps, installed nightly 23 an gapps from 3.jan and all works.
Thanks
Now return from sleep is faster.

Quote:
Originally Posted by arco68

Those with S4 Value Edition (jfvelte), try flashing this and test if echo in calls is fixed.
I need feedback in order to implement it in official builds.

http://www.mediafire.com/file/gzhr6n...echo2.zip/file

No, that's not fixed.
25th January 2020, 12:18 AM |#375  
Recognized Developer
Thanks Meter: 24,144
 
Donate to Me
More
Try this: http://www.mediafire.com/file/0i0bh0...test1.zip/file
The Following 6 Users Say Thank You to arco68 For This Useful Post: [ View ]
27th January 2020, 09:10 PM |#376  
Recognized Developer
Thanks Meter: 24,144
 
Donate to Me
More
No feedback? I might have to pull the device from official builds then.
The Following User Says Thank You to arco68 For This Useful Post: [ View ]
28th January 2020, 07:19 AM |#377  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by arco68

No feedback? I might have to pull the device from official builds then.

I personally don't have the echo issue, hence cannot provide feedback. Although some users may have the echo problem, not all of them. I love your ROM and have no issues with it at all. Kindly do not drop support as its very few who provide ROMs for this device. Note: I am not forcing. Thanks for developing ROM for us jfvelte/l users!
The Following User Says Thank You to gomangoo For This Useful Post: [ View ] Gift gomangoo Ad-Free
28th January 2020, 11:20 AM |#378  
Member
Flag marsala
Thanks Meter: 1
 
More
Is there any news for the problems encountered with the gapps?
28th January 2020, 01:49 PM |#379  
Senior Member
Thanks Meter: 185
 
More
Quote:
Originally Posted by arco68

No feedback? I might have to pull the device from official builds then.

On my jfltexx I have no echo problem.
28th January 2020, 04:55 PM |#380  
Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 3
 
More
On 20.3 version of Magisk, hide not works. My banking app stops because the phone is rooted. It works well on another smartphone. Any idea?
28th January 2020, 06:24 PM |#381  
Senior Member
Thanks Meter: 275
 
More
Quote:
Originally Posted by gunar74

On 20.3 version of Magisk, hide not works. My banking app stops because the phone is rooted. It works well on another smartphone. Any idea?

Check SafetyNet status on Magisk itself.

Check root status with app Rootbeer Fresh (after hiding it on Magisk)

Try turning off and then on the Hide switch on Magisk settings after boot. Sometimes the boot process fail. If the case, then you can use an automatic script to do that after boot.

Hide Magisk Manager itself (change its name / package) on its settings.

Use the Magisk Hide Props Config module, run it an enable hide, change fingerprint for your device model or similar (there's one for S4 Active for instance).

Besides that read the Magisk section for more tips.

Only after SafetyNet + Rootbeer Fresh ok try your app. Be sure to clear its data. Even better, uninstall it, reboot, install to try it.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes