FORUMS
Remove All Ads from XDA

[EOL][ROM][G900F][ALEXNDR] * CRH1 * DevBase v5.9 * Multi CSC, Safe DeBloat [Sep-07]

2,521 posts
Thanks Meter: 15,088
 
Post Reply Email Thread
23rd July 2014, 03:00 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by zic1

Hmm, strange... I do have installed Xposed framework with some modules and my S Heath is still working (I tried only Heart beat function) and I did not change anything in build.prop???

i don't know what happened but it works for me
 
 
24th July 2014, 11:23 AM |#32  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 6,950
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by _alexndr

Update availabe of course - no wipe data is required

I've tested migration ANE4 -> ANG2 on my phone. My KNOX is still 0x0

Important notes for KNOX 0x0 users:

- In this migration you have to choose in MOP "After flash" -> "Download Mode"
- At the end of installation in Aroma - untick "Reboot Device"
- When the phone goes to DM - flash IN ONE STEP (using PC Odin) bootloader (load as BL) and modem (load as CP)

Even if you forget to tick "Download Mode" in "After flash" MOP menu - you can try to remove battery when the phone experiences bootloop, instert it and then go directly to DM and flash BL and CP using PC Odin

Good luck

Thanks mate . Everything works perfectly fine 😊. My knox shows 0x0 . Keep up the good work mate .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ] Gift Repulsa Ad-Free
24th July 2014, 11:48 AM |#33  
_Sale_'s Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 53,723
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Repulsa

Thanks mate . Everything works perfectly fine 😊. My knox shows 0x0 . Keep up the good work mate .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

+1
I flashed from NE4 to NG2 and updated the modem and bootloader to NG2 using the above method and my knox is still 0x0
Many thanks @_alexndr for your time and dedication. xda needs more devs like you mate

ps 5st, subscribed
The Following User Says Thank You to _Sale_ For This Useful Post: [ View ] Gift _Sale_ Ad-Free
24th July 2014, 04:11 PM |#34  
It_ler's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 16,861
 
More
Quote:
Originally Posted by _Sale_

+1
I flashed from NE4 to NG2 and updated the modem and bootloader to NG2 using the above method and my knox is still 0x0
Many thanks @_alexndr for your time and dedication. xda needs more devs like you mate

ps 5st, subscribed

Yes, indeed ... I already heard about keeping KNOX flag untriggered this way.
I just thought that you have to TICK the EverRoot option. Seems only to work for pre-rooted ROMs.

Anyway ... it's too late for me. Rooted before Towelroot was published with CF-Auto-Root, so my KNOx is already 0x1
The Following 2 Users Say Thank You to It_ler For This Useful Post: [ View ] Gift It_ler Ad-Free
24th July 2014, 04:49 PM |#35  
_Sale_'s Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 53,723
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by It_ler

Yes, indeed ... I already heard about keeping KNOX flag untriggered this way.
I just thought that you have to TICK the EverRoot option. Seems only to work for pre-rooted ROMs.

Anyway ... it's too late for me. Rooted before Towelroot was published with CF-Auto-Root, so my KNOx is already 0x1

No, no need to tick everroot. His rom is already rooted

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to _Sale_ For This Useful Post: [ View ] Gift _Sale_ Ad-Free
25th July 2014, 05:58 AM |#36  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Hey Alexndr !
Good to see you here. I'm using your rom with my Note3 and its just perfect !
Now I'm looking rom for my wife's phone.
Her device is SM-G900W8 (Canada, Rogers).
Can I flash your ROM on it ?
And thnx again for your great work !
25th July 2014, 11:44 AM |#37  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
help please
How do i change LTE icon to 4G.
I konw its only edit a line in builp.prop or ...csc....
Im in a european model . Portugal
BTW : The rom is perfect.

Thnks a lot

Luis
25th July 2014, 05:48 PM |#38  
_alexndr's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 15,088
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by galinha

How do i change LTE icon to 4G.
I konw its only edit a line in builp.prop or ...csc....
Im in a european model . Portugal
BTW : The rom is perfect.

Thnks a lot

Luis

Open in text editor /system/csc/others.xml and delete the whole line:

Code:
<CscFeature_Framework_ReplaceDataTypeIconAsOpBrand>LTE</CscFeature_Framework_ReplaceDataTypeIconAsOpBrand>
The Following User Says Thank You to _alexndr For This Useful Post: [ View ] Gift _alexndr Ad-Free
25th July 2014, 06:06 PM |#39  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Hi @_alexndr
I just flashed your rom but the phone seems laggy.
I check the RAM and it shows me 1.67 giga (on my stock rom I had 1.83)
I preform AnTuTu test and I get 18655 !
The installtion of the rom goes like you write here..
Where is the problem?
thanks.
25th July 2014, 06:31 PM |#40  
_alexndr's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 15,088
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by romvahav

Hi @_alexndr
I just flashed your rom but the phone seems laggy.
I check the RAM and it shows me 1.67 giga (on my stock rom I had 1.83)
I preform AnTuTu test and I get 18655 !
The installtion of the rom goes like you write here..
Where is the problem?
thanks.

Memory management has been changed in ANG2 and as a result you see 1.67GB. But this is not LOST ram. More memory is reserved at lower level. I have not noticed any problems or lags due to it. In my phone Antutu shows >36000

Have you tried install with wipe data ticked?

Quote:
Originally Posted by SmileUs

Hey Alexndr !
Good to see you here. I'm using your rom with my Note3 and its just perfect !
Now I'm looking rom for my wife's phone.
Her device is SM-G900W8 (Canada, Rogers).
Can I flash your ROM on it ?
And thnx again for your great work !

In theory should work - same components, processor etc. But I can't test it for you - be careful, search an read about it. I think you should use bootloader and modem for G900W8 if you want to try
The Following 2 Users Say Thank You to _alexndr For This Useful Post: [ View ] Gift _alexndr Ad-Free
25th July 2014, 06:39 PM |#41  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by _alexndr

Open in text editor /system/csc/others.xml and delete the whole line:

Code:
<CscFeature_Framework_ReplaceDataTypeIconAsOpBrand>LTE</CscFeature_Framework_ReplaceDataTypeIconAsOpBrand>

Didnt worked. Deleted and reboted LTE Still shows.
Im using TPH csc
<FeatureSet>
<CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>TRUE </CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>
<CscFeature_Setting_DataRoamingOption>national</CscFeature_Setting_DataRoamingOption>
<CscFeature_Setting_EnableDataServicePopup>true</CscFeature_Setting_EnableDataServicePopup>
<CscFeature_RIL_DefaultDataStateFalse>true</CscFeature_RIL_DefaultDataStateFalse>
<CscFeature_Setting_EnableEditingIpVersionType>TRU E</CscFeature_Setting_EnableEditingIpVersionType>
<CscFeature_Setting_IncludeApn4SwUpdate>TRUE</CscFeature_Setting_IncludeApn4SwUpdate>
<!-- ALEXNDR Settings -->
<CscFeature_VoiceCall_ConfigRecording>RecordingAll owed</CscFeature_VoiceCall_ConfigRecording>
<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
<CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>true</CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>
<CscFeature_Web_EnablePromptToExit>true</CscFeature_Web_EnablePromptToExit>
<CscFeature_RIL_ForceConnectMMS>true</CscFeature_RIL_ForceConnectMMS>
<!-- End of ALEXNDR Settings -->
</FeatureSet>
</SamsungMobileFeauture>
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
0x0, csc, g900f, rom, root

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes