FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] | G930F/FD | KryxOS | Release V1.2 | 4/10 | Smooth | Stable | Edge Features |

1,284 posts
Thanks Meter: 4,215
 
By Zyxxeil, Senior Member on 11th April 2016, 02:59 AM
Post Reply Email Thread
11th April 2016, 11:28 AM |#11  
mandroid717's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 223
 
More
Need to connect to Wi-Fi every reboot.

Delivered by my Silver SM-G930F.
 
 
11th April 2016, 11:31 AM |#12  
Flamehell's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1,035
 
More
Tnx buddy!!!Install this right now!!!Why did you start with this firmware and not with the new one?Tnx anyway....finally something more aosp for our device!!!!
11th April 2016, 11:56 AM |#13  
Mεzzy's Avatar
Junior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by mandroid717

Need to connect to Wi-Fi every reboot.

Delivered by my Silver SM-G930F.

Look in build.prop for this line: ro.securestorage.support=true and make from true in false.
/system/build.prop

1.Open "Root Explorer" and press on the top left icon.
2.Go to Tool > Root Explorer > Mount R/W
3.Change “Path /” and “/system” from RO to RW.
4. Go to Local > / Device > system > and open build.prop as text in “Note Editor”.
5. Find line : ro.securestorage.support
6. Change it from : ro.securestorage.support=true
to :
7. ro.securestorage.support=false
8. Save the changes to the file and Reboot your galaxy phone, and Wi-Fi issue will be fixed.
The Following 3 Users Say Thank You to Mεzzy For This Useful Post: [ View ] Gift Mεzzy Ad-Free
11th April 2016, 01:22 PM |#14  
mandroid717's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by Mεzzy

Look in build.prop for this line: ro.securestorage.support=true and make from true in false.
/system/build.prop

1.Open "Root Explorer" and press on the top left icon.
2.Go to Tool > Root Explorer > Mount R/W
3.Change “Path /” and “/system” from RO to RW.
4. Go to Local > / Device > system > and open build.prop as text in “Note Editor”.
5. Find line : ro.securestorage.support
6. Change it from : ro.securestorage.support=true
to :
7. ro.securestorage.support=false
8. Save the changes to the file and Reboot your galaxy phone, and Wi-Fi issue will be fixed.

I will try.

Delivered by my Silver SM-G930F.
11th April 2016, 04:05 PM |#15  
Zyxxeil's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,215
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Flamehell

Tnx buddy!!!Install this right now!!!Why did you start with this firmware and not with the new one?Tnx anyway....finally something more aosp for our device!!!!

I based the original ROM of this FW when this was the latest, I can't change it now since it would take WAY to long to rebase it off the new FW.
The Following 2 Users Say Thank You to Zyxxeil For This Useful Post: [ View ] Gift Zyxxeil Ad-Free
12th April 2016, 12:38 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
works on W8?
12th April 2016, 04:57 AM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by yellowsn0w

works on W8?

This does work on the Canadian W8 model. Just flashed, so far so good.
The Following User Says Thank You to Shayded For This Useful Post: [ View ] Gift Shayded Ad-Free
12th April 2016, 06:04 PM |#18  
Member
Thanks Meter: 20
 
More
woh, just flashed and got the nexus feeling right away Thank you so much!
13th April 2016, 02:08 AM |#19  
copenhagen's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag inside the Grid
Thanks Meter: 1,882
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shayded

This does work on the Canadian W8 model. Just flashed, so far so good.

Fellow W8 owner here. Have you had any issues with the LTE icon no longer showing up after flashing this rom? All I get is a 4G icon and that (though minor) troubles me. Checked my Rogers APN settings and they appear to be okay. Thoughts anyone?

Rooted with CF Auto Root, Flashed TWRP for Exynos G930, and Installed Kryx OS Rom.
(maybe related to cf autoroot or twrp - just hunting at the moment)

Everything else appears to be okay.
13th April 2016, 04:40 AM |#20  
Senior Member
Flag Burnaby, BC
Thanks Meter: 63
 
More
I will assume that rooting and installing any ROM will kill the ability to use Samsung Pay when it arrives in Canada?
13th April 2016, 05:19 AM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by yellowsn0w

works on W8?

Quote:
Originally Posted by copenhagen

Fellow W8 owner here. Have you had any issues with the LTE icon no longer showing up after flashing this rom? All I get is a 4G icon and that (though minor) troubles me. Checked my Rogers APN settings and they appear to be okay. Thoughts anyone?

Rooted with CF Auto Root, Flashed TWRP for Exynos G930, and Installed Kryx OS Rom.
(maybe related to cf autoroot or twrp - just hunting at the moment)

Everything else appears to be okay.

All it is is the icon type. Because it's based off US firmware it uses 4G instead of LTE. Connectivity type is identical.
The Following User Says Thank You to Shayded For This Useful Post: [ View ] Gift Shayded Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes