FORUMS
Remove All Ads from XDA

Twitter videos won't play

46 posts
Thanks Meter: 8
 
By pinkbecca, Member on 30th June 2017, 10:56 PM
Post Reply Email Thread
another problem with my S8+ is it won't play Twitter videos when I press on the Play button it just shows me a still picture!!, anyone knows a fix?

 
 
1st July 2017, 03:01 AM |#2  
Tidbits's Avatar
Senior Member
Flag Pearl City
Thanks Meter: 384
 
More
Mine is working correctly. What have you tried so far to fix it?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
1st July 2017, 06:32 AM |#3  
davjak's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 63
 
More
I have the same issue, although occasionally the video will play.
1st July 2017, 08:26 AM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by Tidbits

Mine is working correctly. What have you tried so far to fix it?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

I cleared the Twitter app cache but still won't play the videos, only sometimes it will, most times just a still picture!
1st July 2017, 08:27 AM |#5  
Tidbits's Avatar
Senior Member
Flag Pearl City
Thanks Meter: 384
 
More
Have you tried clearing the data and then signing in again?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
1st July 2017, 09:41 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by Tidbits

Have you tried clearing the data and then signing in again?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

I'll try that
1st July 2017, 10:46 PM |#7  
Tidbits's Avatar
Senior Member
Flag Pearl City
Thanks Meter: 384
 
More
Quote:
Originally Posted by pinkbecca

I'll try that

Let us know the results. If that doesn't work maybe 3rd party Twitter is in order lol. Fenix looks pretty good.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
2nd July 2017, 03:18 AM |#8  
Lepa79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 134
 
More
Any updated? I have the same issue. Seems that videos won't play on wifi but will play on mobile data. Crap, the opposite of what I want to happen.
2nd July 2017, 11:48 AM |#9  
snipeerz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
i have same problem
3rd July 2017, 12:22 PM |#10  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
I cleared the Twitter app cache and data and started fresh now videos play, if I disable the auto play videos in Twitter settings it might stop playing so I'll just keep it auto playing!
4th July 2017, 03:02 AM |#11  
Tidbits's Avatar
Senior Member
Flag Pearl City
Thanks Meter: 384
 
More
Hopefully that's all that is needed. Best of luck. Maybe Twitter needs a little tweak.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes