FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[G95XF/FD/N] RENOVATE ICE 6.1 - AQK7 | NIGHTLY - AQK7 | Android 7.0

5,849 posts
Thanks Meter: 11,217
 
By mwilky, Recognized Developer on 29th April 2017, 02:17 AM
Post Reply Email Thread
Announcement from mwilky: 6.1 released!
18th May 2017, 11:49 AM |#501  
spackeddie01's Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by mwilky

New base and all the usual goodies up on svn guys. Test for today/tomorrow and I will release 2.0

Can you add 3Minit Battery to your Rom? It would be very nice

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 
 
18th May 2017, 12:25 PM |#502  
MetaIIica's Avatar
Senior Member
Flag Saarbr├╝cken
Thanks Meter: 2,621
 
More
i think 2.0 require wipe all so i cant flash dirty over latest r54?

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
18th May 2017, 12:53 PM |#503  
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by M3ph15t

According to the Changelogs you need to build a new zip with the R58, R57 seems to be part 3 only

You're right. Flashed r58 and now its fine. Didn't check size of r57, but was only around 1,4Gb only.

Setting up now.

-Edwin
18th May 2017, 01:46 PM |#504  
Senior Member
Flag Djakarta
Thanks Meter: 1,276
 
Donate to Me
More
So is r58 dirty-flashable ?

Am still downloading from SVN
18th May 2017, 01:50 PM |#505  
SoLdieR9312's Avatar
Senior Member
Flag NRW
Thanks Meter: 2,327
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by otonieru

So is r58 dirty-flashable ?

Am still downloading from SVN

TWRP has a nice function, its named Backup.. you can do one and dirty flash rom, if it does not boot, or you get any errors, you can restore
Nice feature right?
The Following User Says Thank You to SoLdieR9312 For This Useful Post: [ View ] Gift SoLdieR9312 Ad-Free
18th May 2017, 02:00 PM |#506  
Senior Member
Thanks Meter: 1,121
 
More
i used nova launcher feature "hide statusbar clock on homescreen" in the past on different phones. but now with the s8 it doenst work (well).
left clock: Sometimes it works, sometimes not.
center clock: it nerver worked

don't know if it is rom-specific or device or (...)
18th May 2017, 02:28 PM |#507  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
WiFi ADB
Hi,

I love this ROM!

I was using WiFi ADB with all my ROMs in the past, but I can;t get it to work with this one.

I use it together with Total Commander ADB Ver 8.0 on the Desktop PC.

The problem is I don't even get a directory listing.

IT asked for root permission and I allowed it.

Anyone has an idea?
18th May 2017, 03:54 PM |#508  
Senior Member
Flag Djakarta
Thanks Meter: 1,276
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SoLdieR9312

TWRP has a nice function, its named Backup.. you can do one and dirty flash rom, if it does not boot, or you get any errors, you can restore
Nice feature right?

Ahahah, sure, thats how i normally roll,

but since there's words few post back about new base, and new zip needed, i just kinds check for an extra confirmation,

Thx again anyway ! Great work as always
18th May 2017, 06:21 PM |#509  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
i just flash r59, if you have trouble with boot, just flash magisk
19th May 2017, 07:55 AM |#510  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,
Can u add Exchange Activesync account type?
Thnks
19th May 2017, 10:16 AM |#511  
Yanduz's Avatar
Junior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
More
When 2.0?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes