FORUMS
Remove All Ads from XDA

Ffk 2 bugs & disscussion

176 posts
Thanks Meter: 181
 
By Pikachu, Senior Member on 13th July 2014, 11:36 AM
Post Reply Email Thread
10th September 2014, 06:52 AM |#21  
T3snake's Avatar
Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 809
 
More
Quote:
Originally Posted by aLchiEro_06

great rom..but on mine it only shows MB but no amount of MB showing..can u fix it?..or how to fix it?.but again great rom. .

Flash fix.zip

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
 
 
13th September 2014, 12:10 AM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
help
thanx for this great ROM but Bluetooth only receives cannot send any thing i re installed the whole ROM i get this error after flashing the FIX.Zip
i tried bluetooth (send and receive) before flashing the fix file all worked great
PLZ HLP
14th September 2014, 06:46 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
storage/memory capacity
I can't see my available memory or the capacity of my internal and external sdcard. It only appears MB? How do i fix that?
16th September 2014, 04:01 PM |#24  
T3snake's Avatar
Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 809
 
More
Quote:
Originally Posted by pong2k10

I can't see my available memory or the capacity of my internal and external sdcard. It only appears MB? How do i fix that?

fix.zip
17th September 2014, 09:34 AM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Angry
Quote:
Originally Posted by amr hamada

thanx for this great ROM but Bluetooth only receives cannot send any thing i re installed the whole ROM i get this error after flashing the FIX.Zip
i tried bluetooth (send and receive) before flashing the fix file all worked great
PLZ HLP

change sec setting apk ...after changing the apk bluetooth works perfectly
you can get it from rom zip...
press thanks...
24th September 2014, 10:16 AM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unable to make calls on my GT s5282
I am facing the below problems on my phone even after Fix.zip :-

1. Unable to make outgoing calls though I receive incoming

2. Unable to send text messages though I am able to receive them

3. unable to change the network to GSM, it automatically changes to GSM\WCDMA

rest everything works perfect and smooth

please help!!
25th September 2014, 03:43 AM |#27  
Pikachu's Avatar
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 181
 
More
Quote:
Originally Posted by Darren5282

I am facing the below problems on my phone even after Fix.zip :-

1. Unable to make outgoing calls though I receive incoming

2. Unable to send text messages though I am able to receive them

3. unable to change the network to GSM, it automatically changes to GSM\WCDMA

rest everything works perfect and smooth

please help!!

sorry im busy now a days
all your problems can get solved if you flash fix.zip
carefully read all instructions given in thread you'll not face any problem
30th September 2014, 06:27 AM |#28  
Member
Thanks Meter: 32
 
More
How do you fix "....not enough space (....MB) in your device memory...." Error in media applications? Flashed fix but to no avail.


Screen capture of the error enclosed:


Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
30th September 2014, 05:39 PM |#29  
utkarsh agarwal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by mittals888

How do you fix "....not enough space (....MB) in your device memory...." Error in media applications? Flashed fix but to no avail.


Screen capture of the error enclosed:



Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I also encountered the same error... I don't really know when and how did I fixed this but try clearing sd cache from mounts and storage option in your recovery shud work

If i helped you please hit thanks
30th September 2014, 07:43 PM |#30  
Member
Thanks Meter: 32
 
More
Thank you for the reply.
As far as i remeber there is no entry of clearing "sd cache" in recovery.
If you meant plain old "cache", i did that. All in vain. If you meant "sdcard" then i will have to do that once i have the backups running of my device. Let's see if that works.
Till then, thanks are due on me. 😜
1st October 2014, 09:30 AM |#31  
utkarsh agarwal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by mittals888

Thank you for the reply.
As far as i remeber there is no entry of clearing "sd cache" in recovery.
If you meant plain old "cache", i did that. All in vain. If you meant "sdcard" then i will have to do that once i have the backups running of my device. Let's see if that works.
Till then, thanks are due on me. 😜

Sry i meant format cache

If i helped you please hit thanks
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes