FORUMS
Remove All Ads from XDA

[EOL][ROM][STABLE][TW][MM][6.0.1][CPL1][03.01.17][SM-T70X] IronRom V3.2

10,139 posts
Thanks Meter: 29,229
 
By Tkkg1994, Recognized Developer / Contributor on 6th January 2015, 07:31 PM
Thread Closed Email Thread
Announcement from Tkkg1994: IronRom V3.2
7th January 2015, 11:01 AM |#21  
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 24
 
More
Fantastic, I've been looking for a suitable ROM for T700 for a long time. I give it a shot and report back to you.
Cheers
 
 
7th January 2015, 11:59 AM |#22  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 14
 
More
Couldn't install the rom at all. Gives error executing updater binary in zip 'external_sd/IronRom V1.0 t705.zip'

Hmm.. Bad download?
7th January 2015, 12:18 PM |#23  
Tkkg1994's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Coding City
Thanks Meter: 29,229
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by terryee

Couldn't install the rom at all. Gives error executing updater binary in zip 'external_sd/IronRom V1.0 t705.zip'

Hmm.. Bad download?

Will check that, try to download again?

Better call it beta till some users can confirm that it works.
7th January 2015, 12:23 PM |#24  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Tkkg1994

Will check that, try to download again?

Btw, during wipe, i only wiped dalvik cache, cache, system, data only. I didn't wipe internal storage as my backup of previous rom is in there. Or do i need to wipe internal storage for the installation?
The problem is recovery cant even flash the file. lol.

And when in TWRP, i can make backup to my external SD card, but after it's done, the backup can't be found in the external SD card.

Redownloading it now, will test again and let you know.
7th January 2015, 12:26 PM |#25  
Tkkg1994's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Coding City
Thanks Meter: 29,229
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by terryee

Btw, during wipe, i only wiped dalvik cache, cache, system, data only. I didn't wipe internal storage as my backup of previous rom is in there. Or do i need to wipe internal storage for the installation?
The problem is recovery cant even flash the file. lol.

And when in TWRP, i can make backup to my external SD card, but after it's done, the backup can't be found in the external SD card.

Redownloading it now, will test again and let you know.

Is this a problem with the latest TWRP? I read that some have problems with that...
If the recovery don't works well.. then it's also another problem. I can reupload it when other users can confirm that the file is bad.
Wipe cache, dalvik cache, system and data. That is ok
7th January 2015, 01:08 PM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 489
 
More
Quote:
Originally Posted by Tkkg1994

Is this a problem with the latest TWRP? I read that some have problems with that...
If the recovery don't works well.. then it's also another problem. I can reupload it when other users can confirm that the file is bad.
Wipe cache, dalvik cache, system and data. That is ok

different ROM but i had issues with latest twrp restore (data was a hit and miss) so I went back to 2.8.1. Not sure of your ROM just that mega is super slow today (multiple attempts different times)..hopefully comes through. Thanks for your work.
7th January 2015, 01:11 PM |#27  
Tkkg1994's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Coding City
Thanks Meter: 29,229
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mac231us

different ROM but i had issues with latest twrp restore (data was a hit and miss) so I went back to 2.8.1. Not sure of your ROM just that mega is super slow today (multiple attempts different times)..hopefully comes through. Thanks for your work.

Just tell me if it works (with flashing and everything), if yes, it is stable!
7th January 2015, 01:19 PM |#28  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 14
 
More
I was on TWRP 2.8.1.0. So the installation didn't work. Now i flashed 2.8.3.0 through ODIN and i'll try it again. Will let you know.

Edit: Still getting the same error from TWRP 2.8.3.0.
7th January 2015, 01:22 PM |#29  
Tkkg1994's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Coding City
Thanks Meter: 29,229
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by terryee

I was on TWRP 2.8.1.0. So the installation didn't work. Now i flashed 2.8.3.0 through ODIN and i'll try it again. Will let you know.

Edit: Still getting the same error from TWRP 2.8.3.0.

Can you say what the installation says?
7th January 2015, 01:35 PM |#30  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Tkkg1994

Can you say what the installation says?

error executing updater binary in zip 'external_sd/IronRom V1.0 t705.zip'

and in red fonts. Lol. The other stuff it says are the normal lines that appear when you flash a rom, then it gives this error and installation aborted. Nothing else.
7th January 2015, 01:39 PM |#31  
Junior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by terryee

error executing updater binary in zip 'external_sd/IronRom V1.0 t705.zip'

and in red fonts. Lol. The other stuff it says are the normal lines that appear when you flash a rom, then it gives this error and installation aborted. Nothing else.

same here but iron rom t700
i have download twice first in device second with a pc same result
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
kitkat 4.4.2, rom, sm-t700, sm-t705, stock touchwiz
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes