FORUMS
Remove All Ads from XDA

Tapatalk not loading correctly XDA

217 posts
Thanks Meter: 105
 
By Bygepp, Senior Member on 31st August 2018, 08:57 PM
Post Reply Email Thread
Hello, in the last days, I can't obtain to get Tapatalk working correctly with XDA.
It loads all, but not sub-forums section, so I have to search for every topic I want through advanced research, and it's not so good...
Am I the only?
 
 
31st August 2018, 09:30 PM |#2  
Ibuprophen's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate New York
Thanks Meter: 6,500
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Bygepp

Hello, in the last days, I can't obtain to get Tapatalk working correctly with XDA. It loads all, but not sub-forums section, so I have to search for every topic I want through advanced research, and it's not so good... Am I the only?

It's not only you...

There's a server issue that a good portion of members are experiencing via one or more of the Tapatalk, Tapatalk Based (like the app that I'm using that's based off from) and the Labs App's.

I've seen a few posts reflecting that this has been submitted to the XDA "Geek Squad" Guys already.

Just be patient since they have been working on the server to recover from a DDOS attack recently. It just takes time. :thumbup:


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.
The Following 3 Users Say Thank You to Ibuprophen For This Useful Post: [ View ] Gift Ibuprophen Ad-Free
31st August 2018, 10:11 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by Ibuprophen

It's not only you...

There's a server issue that a good portion of members are experiencing via one or more of the Tapatalk, Tapatalk Based (like the app that I'm using that's based off from) and the Labs App's.

I've seen a few posts reflecting that this has been submitted to the XDA "Geek Squad" Guys already.

Just be patient since they have been working on the server to recover from a DDOS attack recently. It just takes time. :thumbup:


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.

Oh sorry, I wasn't aware of that issues.
Thank you for the answer, I'll be patient
31st August 2018, 11:51 PM |#4  
Ibuprophen's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate New York
Thanks Meter: 6,500
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Bygepp

Oh sorry, I wasn't aware of that issues. Thank you for the answer, I'll be patient

No apologies necessary...

When I've got App issues, i just wait a while and, typically, you'll end up seeing issues being reported within areas like the XDA Labs App and even somewhere on the Tapatalk Forum.

It never hurts to ask about it... we can just keep our fingers crossed for a fix soon.


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.
The Following 2 Users Say Thank You to Ibuprophen For This Useful Post: [ View ] Gift Ibuprophen Ad-Free
1st September 2018, 01:58 PM |#5  
2ISAB's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
More
Seems fine now, but really laggy and some threads just refuse to load.

This is strange though. Tapatalk isn't in real time, so the requests from xda are "funnelled" like buffering works for video streaming so what's up with that? (redundant question haha)
8th September 2018, 06:05 PM |#6  
Senior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 1,935
 
More
For me it still doesn't work, i cannot load XDA forums with Tapatalk. Tried with both normal and Pro version.
The Following User Says Thank You to k3lcior For This Useful Post: [ View ] Gift k3lcior Ad-Free
8th September 2018, 06:51 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by k3lcior

For me it still doesn't work, i cannot load XDA forums with Tapatalk. Tried with both normal and Pro version.

Also to me, still not working...
9th September 2018, 12:52 AM |#8  
Ibuprophen's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate New York
Thanks Meter: 6,500
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by k3lcior

For me it still doesn't work, i cannot load XDA forums with Tapatalk. Tried with both normal and Pro version.

Quote:
Originally Posted by Bygepp

Also to me, still not working...

I had reported the issues on the Tapatalk Support Forum and was made aware of some server work being done by @MikeChannon as well.

This is now in the hands of either/or the Tapatalk Admins, @bitpushr and @svetius...

I, personally, did what I could to notify those who (i believe) should be notified and anything further (from myself) would just be unprofessional and I also just don't want to go Rubbing/Irritating those who can turn around and do the same thing back at me... LMAO!

I'm just hoping that it gets worked out for everyone in the end. :thumbup:


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.
The Following 2 Users Say Thank You to Ibuprophen For This Useful Post: [ View ] Gift Ibuprophen Ad-Free
10th September 2018, 03:36 PM |#9  
Ibuprophen's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate New York
Thanks Meter: 6,500
 
Donate to Me
More
Just an FYI...

I had just received the following response from one of the Tapatalk Administrators.

Quote:

"We are working on a work around at the moment. It appears that the number of subforums in XDA has reached the tipping point of our plugin implementation."

If you would like to look at, follow or comment on the Tapatalk side of this issue, the following link will take you there.

https://www.tapatalk.com/groups/tapa...c.php?p=211771

Let's keep our fingers crossed!


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.
The Following User Says Thank You to Ibuprophen For This Useful Post: [ View ] Gift Ibuprophen Ad-Free
10th September 2018, 07:10 PM |#10  
Ibuprophen's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate New York
Thanks Meter: 6,500
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 2ISAB

Seems fine now,.......

Quote:
Originally Posted by k3lcior

For me it still doesn't work,........

Quote:
Originally Posted by Bygepp

Also to me, still not working...

It appears that the Tapatalk Server is up and running again.

The device listing seems to have just loaded up for me and I'm hoping that it's good to go (at least till the next time). :thumbup:

I'm going to give it at least a few days before resuming development for The ClaRetoX Forum App (and another potential Forum App as well).


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.
The Following 2 Users Say Thank You to Ibuprophen For This Useful Post: [ View ] Gift Ibuprophen Ad-Free
10th September 2018, 07:41 PM |#11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by Ibuprophen

It appears that the Tapatalk Server is up and running again.

The device listing seems to have just loaded up for me and I'm hoping that it's good to go (at least till the next time).

I'm going to give it at least a few days before resuming development for The ClaRetoX Forum App (and another potential Forum App as well).


~~~~~~~~~~~~~~~
UNLESS asked to do so, PLEASE don't PM me regarding support. Sent using The ClaRetoX Forum App on my SM-G900V device.

Thank you so much, it's true, now is working!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes