FORUMS
Remove All Ads from XDA

Golf MK7 Discover Pro Hack possible?

307 posts
Thanks Meter: 1,050
 
By lionheartk, Senior Member on 21st April 2015, 11:30 PM
Post Reply Email Thread
25th November 2018, 10:31 AM |#51  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
anyone can tell me how to mount root dir of rcc rw?
I have tried
mount -uw /
mount -uw /usr

not working
An other qnx systems there is a marker file .boot, but seems to be not used in rcc
 
 
4th January 2019, 03:41 PM |#52  
Junior Member
Flag Saint Petersburg
Thanks Meter: 5
 
More
Can someone share the Discover Pro firmware update files with me via PM?
23rd January 2019, 11:30 PM |#53  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
anyone have the login for harman please?
6th February 2019, 02:34 PM |#54  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
pw
hello
how can i copy all date of the mib1 to the SD card,
i tryied many command but always errors
12th March 2019, 11:49 AM |#55  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I have a harmann 9.2 and wanted to see if root access was possible?

5na 035 020a / firmware version 1161

i tried using the serial method by building a custom loom (USB to TTL) and plugging into the blue plug but no SSH access at all, RX is flashing on the TTL adapter.
I tried wifi access by enabling hotspot and again i can ping to the headunit but no access via port 22 or port 23

my final resort is the D Link usb / ethernet adapter which I hope will work!
i am assuming firmware 1161 has blocked the above access methods?

any help would be appreciated!!
The Following 2 Users Say Thank You to VAG_Grimreaper For This Useful Post: [ View ] Gift VAG_Grimreaper Ad-Free
9th April 2019, 08:42 PM |#56  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello

IS it possible to flash a image from SD card in emergency mode?

I need different firmware on unit but SD card train is being rejected.

Thx
27th August 2019, 03:07 PM |#57  
Member
Flag Oporto
Thanks Meter: 4
 
More
Codecs
Can some expert in this subject please explain me if it is possible do add video codecs to mib 2 units, expecially the ones that don't play videos ( discovery media ,composition, bolero.....), do they have any hardware limitation for not playing videos ?

Thank yo
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes