FORUMS
Remove All Ads from XDA

uConnect 6.5 (Alfa / Fiat) Root Access

278 posts
Thanks Meter: 73
 
By SquithyX, Senior Member on 12th August 2018, 01:28 PM
Post Reply Email Thread
1st January 2019, 01:45 PM |#221  
OP Senior Member
Flag Bradford
Thanks Meter: 73
 
More
Oh and hello to you too! Welcome to XDA.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
1st January 2019, 03:27 PM |#222  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
for software version 17.35.41 there is a solution to update maps ? (naviserver9.10.32.697995) ?
thanks
1st January 2019, 04:13 PM |#223  
OP Senior Member
Flag Bradford
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by spoondani

for software version 17.35.41 there is a solution to update maps ? (naviserver9.10.32.697995) ?
thanks

No
1st January 2019, 04:18 PM |#224  
Junior Member
Flag TBG
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SquithyX

You need to use the fiat and jeep pre UPD file. Make a backup and I will be uploading a convert from US to EU pack soon!

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

I just can't. I've tried many times.
- first unzip .zip from swdl.iso, directly on usb, then unpack the script.lus + backup folder. When I plug into the car and see "authentication failed" and the usb stops working.
I thought I might have something damaged but the update from the Uconn... web works: RA3_15_43_0_NAFTA_MY14_MY16_330_BF
1st January 2019, 04:26 PM |#225  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I no longer have the option to report speed cameras. Do you have these options?
1st January 2019, 05:04 PM |#226  
OP Senior Member
Flag Bradford
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by RefLeks

I just can't. I've tried many times.
- first unzip .zip from swdl.iso, directly on usb, then unpack the script.lus + backup folder. When I plug into the car and see "authentication failed" and the usb stops working.
I thought I might have something damaged but the update from the Uconn... web works: RA3_15_43_0_NAFTA_MY14_MY16_330_BF

Would you be able to share that update image for me to have a look at, and hopefully modify it for you?
1st January 2019, 05:25 PM |#227  
Junior Member
Flag TBG
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SquithyX

Would you be able to share that update image for me to have a look at, and hopefully modify it for you?

I sent pm, you can attach to your base if you want to.

Thanks a lot again
1st January 2019, 07:38 PM |#228  
OP Senior Member
Flag Bradford
Thanks Meter: 73
 
More
@RefLeks

Check the drive, there is a modified version of your file on the drive. Download "1 Magic - Fiat pre UPD.zip" and please feedback.
The Following User Says Thank You to SquithyX For This Useful Post: [ View ] Gift SquithyX Ad-Free
1st January 2019, 09:45 PM |#229  
Junior Member
Flag TBG
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SquithyX

@RefLeks

Check the drive, there is a modified version of your file on the drive. Download "1 Magic - Fiat pre UPD.zip" and please feedback.

Wow, You are a genius! Good job
I connected usb and the usb is working. To backup I use "2 BACKUP -NA or ROW to EU Convert" correctly?I made a backup, it takes about 2.9 gb, nothing has changed in uconnect. Should I go to stage 2- maps ? I will have Polish menu and EU radio frequency when stage 2 ends? Should I put the entire backup on network disk? Maybe you will want to see something from this data?
For Polish maps I must used all EU? "A EU Update 2017 HMEU2015Q4.zip"?
1st January 2019, 10:04 PM |#230  
OP Senior Member
Flag Bradford
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by RefLeks

Wow, You are a genius! Good job
I connected usb and the usb is working. To backup I use "2 BACKUP -NA or ROW to EU Convert" correctly?I made a backup, it takes about 2.9 gb, nothing has changed in uconnect. Should I go to stage 2- maps ? I will have Polish menu and EU radio frequency when stage 2 ends? Should I put the entire backup on network disk? Maybe you will want to see something from this data?
For Polish maps I must used all EU? "A EU Update 2017 HMEU2015Q4.zip"?

NO, not yet!!!!!

Send me the files in fs and fram so i can check and convert them for you.

It sound a bit small at only 2.9Gb - would you consider uploading the full back up for me to look at / store on the drive as a recovery for all if it is correct.
1st January 2019, 10:57 PM |#231  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Valentino83

I no longer have the option to report speed cameras. Do you have these options?

The first post says that Speedcams are not working at all...

Maybe SquithyX is still working on it...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes