FORUMS
Remove All Ads from XDA

Teclast M89 problem installing TWRP

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By nexus856, Junior Member on 22nd January 2019, 05:03 PM
Post Reply Email Thread
20th August 2019, 07:46 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ValdikSS

Are you trying to enter recovery right after flashing it, without booting the OS first? I think you need do enter TWRP right after flashing it.

Thank you!!
That was it.
Now it works.
3rd September 2019, 01:29 AM |#22  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Anyone else notice that cores 1-3 are intentionally disabled?
4th September 2019, 06:07 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Jmlanner

Anyone else notice that cores 1-3 are intentionally disabled?

Disable 'ultra battery saver'

Sent from my Teclast M89 using XDA Labs
5th September 2019, 12:41 AM |#24  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

Disable 'ultra battery saver'

Where do I find that.I have looked but not found a "ultra battersaver setting.
5th September 2019, 02:36 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Jmlanner

Where do I find that.I have looked but not found a "ultra battersaver setting.

I have it in quick settings tiles


Sent from my Teclast M89 using XDA Labs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	48
Size:	60.0 KB
ID:	4815559  
The Following User Says Thank You to [email protected] For This Useful Post: [ View ] Gift [email protected] Ad-Free
5th September 2019, 03:53 PM |#26  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

I have it in quick settings tiles

Found it ! Thanks
5th September 2019, 09:29 PM |#27  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

I have it in quick settings tiles

Unfortunately on my M89 cores1-3 remain offline at all times, even after disabling Ultra Battersaver.

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Jmlanner

Unfortunately on my M89 cores1-3 remain offline at all times, even after disabling Ultra Battersaver.

This seems to be built into the kernel.
5th September 2019, 10:13 PM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Jmlanner

Unfortunately on my M89 cores1-3 remain offline at all times, even after disabling Ultra Battersaver.

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------


This seems to be built into the kernel.

Use cpuburn to test if all cores are online.

https://play.google.com/store/apps/d...roggen.cpuburn




Sent from my HTC One (m7) using XDA Labs
7th September 2019, 04:49 PM |#29  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

Use cpuburn to test if all cores are online.

https://play.google.com/store/apps/d...roggen.cpuburn

Tried it . Still cores1-3 offline. Perhaps I messed my kernel up through rooting and disabling encryption?
8th September 2019, 12:06 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Jmlanner

Tried it . Still cores1-3 offline. Perhaps I messed my kernel up through rooting and disabling encryption?

My setup:
TWRP (thanks @ValdikSS), encryption disabled, root with latest superSU, framework patched for signatur spoofing & microG.
Core 1 - 3 most offline, only core 0 running and on load core 4 + 5. All cores running only on heavy load. (cpuburn with 20 or more threads)

Sent from my Teclast M89 using XDA Labs
9th September 2019, 12:59 AM |#31  
Junior Member
Flag Moncton
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

My setup:
TWRP (thanks @ValdikSS), encryption disabled, root with latest superSU, framework patched for signatur spoofing & microG.
Core 1 - 3 most offline, only core 0 running and on load core 4 + 5. All cores running only on heavy load. (cpuburn with 20 or more threads)

My setup:
TWRPalso from ValdikSs, encryption disabled. Root via patching boot.img with Magisk 19.3.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes