FORUMS
Remove All Ads from XDA

Wiko Ridge Fab 4G stop in logo

18 posts
Thanks Meter: 0
 
By cadetes, Junior Member on 23rd October 2017, 05:24 PM
Post Reply Email Thread
Hello, i have one Wiko Ridge Fab 4G block in logo don't start up. I try flash with program in wiko website and failed at 16% or 80% or 94%. In wiko program appears allways "done" but nothing.

Some tips?
Please help.
Br
 
 
24th October 2017, 07:32 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I can't find scatter file in stock rom folder wiko ridge fab 4g.
16th March 2018, 11:58 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
dear friend, what a scatter file you try to found? Wiko Ridge Fab 4G based on snapdragon 410. There is no scatter file in firmware folder
3rd April 2018, 07:12 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
same problem
Hello mr? Would you give me a recovery img for wiko ridge fab 4g ?? Because i was used your twrp for wiko,and now my phone cant booting. On twrp cat mount system data and cache
Thanks mr.
3rd April 2018, 08:03 PM |#5  
Hovatek's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 39
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cadetes

Hello, i have one Wiko Ridge Fab 4G block in logo don't start up. I try flash with program in wiko website and failed at 16% or 80% or 94%. In wiko program appears allways "done" but nothing.

Some tips?
Please help.
Br

state how the phone got bricked and screenshots of the error message(s)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes