FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP 4.0+][ROOT]Game Controller 2 Touch PRO

434 posts
Thanks Meter: 304
 
By AnkitChowdhury, Senior Member on 7th June 2015, 08:35 AM
Post Reply Email Thread
24th March 2017, 11:46 AM |#21  
Senior Member
Flag Lyon
Thanks Meter: 90
 
More
Hi ! I had just buy this app but I don't understand.
When I connect my controller with bluetooth hud and open GCT2P my controller are ok and when I test it all works L1 R1 AXY etc..
I create a profile load it but don't work in game ?
I change to imei but my controller are not recognized ? And don't work too ?
 
 
6th April 2017, 05:40 AM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Awesome! I will check this out! =D
25th July 2017, 05:56 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Any plan to support Magisk? Can't root using superSU now
31st July 2017, 02:28 PM |#24  
Senior Member
Westlake, OH
Thanks Meter: 396
 
More
Quote:
Originally Posted by eidrag

Any plan to support Magisk? Can't root using superSU now

Working fine with Magisk here on Pixel XL, Magisk v13.3.
19th December 2017, 09:03 AM |#25  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Some odd question maybe. But works this app with a MI game pad for android?

I ask before purchasing
28th December 2017, 12:24 AM |#26  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by xocomaox

Working fine with Magisk here on Pixel XL, Magisk v13.3.

it does not work with magisk for me.
everytime i turn it on it keeps trying to get superuser access, and the toast keeps appearing, while no input is detected.

i asked the dev to update the app a few months ago, yet no reply.
28th December 2017, 02:19 AM |#27  
Senior Member
Westlake, OH
Thanks Meter: 396
 
More
Quote:
Originally Posted by HubrisRev5

it does not work with magisk for me.
everytime i turn it on it keeps trying to get superuser access, and the toast keeps appearing, while no input is detected.

i asked the dev to update the app a few months ago, yet no reply.

I have my Magisk set to Grant by default. What is yours set to?
28th December 2017, 03:53 PM |#28  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by xocomaox

I have my Magisk set to Grant by default. What is yours set to?

same. i have it set to Grant. but I keep getting the toast, and none of the controls are recognised.
however, when i set up the controller it recognizes all the buttons.
it is only when i start a profile that the app does not recognize input controls
28th December 2017, 04:52 PM |#29  
Senior Member
Westlake, OH
Thanks Meter: 396
 
More
Quote:
Originally Posted by HubrisRev5

same. i have it set to Grant. but I keep getting the toast, and none of the controls are recognised.
however, when i set up the controller it recognizes all the buttons.
it is only when i start a profile that the app does not recognize input controls

That is very strange, indeed. Perhaps you can try and set it to Prompt temporarily to see if it changes? have you tried other versions of Magisk?
5th January 2018, 12:23 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Please help - Doesint Function
Good day,

(I don't know how to summarize so I start off with an apology)
I have gotten the app and really struggling to have it work.
Using: Note 4 (N910C) stock rom 6.0.1 -
Rooted super-Su pro V2.82-SR3 -
Busy Box Pro 1.27.2-Stericson installed in SU/Xbin -
Controller - Sparkfox Wirelesss Controller for Xbox One, PC & Android - using Bluetooth to connect.

So when I run it and it wants to config the controller, I get confused for when I press a button on my gamepad it does react via the app.
1. So I'm unsure if I need to still reprogram every button if program responds to gamepad interaction?
1.2 Theres no enter or save or accept, so I assume when the controller is set up when you press back?
2. The next thing that pops up is the IME - Which I allow... That's easy.
Now I'm in the main menu with all the options..
So I did this -
1. Get image of game.
2. Run profile editor - then long press and add image - long press again and start adding ur relevant buttons.
3. Hit save and go back.
4. Select change profile and select one made for applicable game set up -
5. Activate the IME to GC2TouchPro - a brief notification pops up from super su.
6. Run game and for me atleast - nothing happens.
7. While still under "IME to GC2TouchPro " I go into test gamepad and its dead. However if I change my IME back to Samsung then it works again.
(Oh I did activate to see "touch" via developer mode and did try open "Testing Space" and I've never had a successful touch reflect via gamepad.

So I have no idea what I'm doing wrong for the app itself is easy and very nice but I'm just not winning....

Any suggestions?

Regards and many thanks,
15th January 2018, 11:45 PM |#31  
Member
Thanks Meter: 13
 
More
Hi, i can't make this app work. It works in the test controller, but as soon as i change the IME from the keyboard to the GC2Touchpro, the controler stops being recognised. Any ideas on how to fix this?
Thanks in advance.
The Following 2 Users Say Thank You to Nidai Sennin For This Useful Post: [ View ] Gift Nidai Sennin Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes