FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP][5.1+] VPN/Sentry - Virtual private network with firewall [DISCONTINUED]

19,402 posts
Thanks Meter: 39,853
 
By M66B, Recognized Developer on 25th September 2017, 05:04 PM
Thread Closed Email Thread
5th October 2017, 09:58 PM |#101  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
There is a bug in the import: the existing rules are not properly cleared. This will be fixed in the next release.
6th October 2017, 11:20 AM |#102  
yadida08's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
hi
I installed vpn / sentry today and reading the FAQ, I figured out why you did not want to give the code to me and fully agree with this decision.
This will avoid versions containing malware or others.
6th October 2017, 03:58 PM |#103  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
I have just released beta version 0.26.

It may take Google a few hours to make this release available in the Play store.

This version adds another mayor feature: wildcard support for address rules, both for app and global rules.

You could for example block device wide:

Code:
*.facebook.com
*.twitter.com
All known bugs and suggested features/improvements have been solved/implemented, except for showing if there are a global rules in the app details. Besides being difficult to process correctly (wildcards!), it would lead to UI lags.

If you encounter a bug or crash, please let me know about it, so it can be fixed.
The Following 4 Users Say Thank You to M66B For This Useful Post: [ View ]
6th October 2017, 04:25 PM |#104  
Primokorn's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 7,672
 
More
Where do you go to add domains with widcards? There's only a search button in the Global rules and no option in the new popup window for app rules.
EDIT:
ok so I get *.facebook.net from the domain name "connect.facebook.net" but I don't get it from "facebook.com". I think you can also add domain names with wildcards even for the top level domain.

We have no clue that *facebook.com is blocked on other domain names.
If I block *.facebook.com from www.facebook.com then (www).facebook.com is yellow but graph.facebook.com and facebook.com are still gray (default). I'm afraid that things are going to be confused after creating dozens of rules from different screens.

EDIT2
An option to manually enter new blocked domains (with wildcard) would be a great addition since I don't want to connect my device to FB before being able to block the domains.

Quote:
Originally Posted by M66B

All known bugs and suggested features/improvements have been solved/implemented, except for showing if there are a global rules in the app details. Besides being difficult to process correctly, it would lead to UI lags.

If you encounter a bug or crash, please let me know about it, so it can be fixed.

I still have the scrolling bug when opening the app.
The Following User Says Thank You to Primokorn For This Useful Post: [ View ] Gift Primokorn Ad-Free
7th October 2017, 01:37 PM |#105  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
Quote:
Originally Posted by Primokorn

Where do you go to add domains with widcards? There's only a search button in the Global rules and no option in the new popup window for app rules.
EDIT:
ok so I get *.facebook.net from the domain name "connect.facebook.net" but I don't get it from "facebook.com". I think you can also add domain names with wildcards even for the top level domain.

We have no clue that *facebook.com is blocked on other domain names.
If I block *.facebook.com from www.facebook.com then (www).facebook.com is yellow but graph.facebook.com and facebook.com are still gray (default). I'm afraid that things are going to be confused after creating dozens of rules from different screens.

EDIT2
An option to manually enter new blocked domains (with wildcard) would be a great addition since I don't want to connect my device to FB before being able to block the domains.

I still have the scrolling bug when opening the app.

You can only block/allow addresses which have been accessed once. I currently don't want to change this for both functional and technical reasons. Blocking sub domains is useful only if there are sub domains. See it as a kind of check. You can always switch to black list mode (for all apps or a single app) and allow only the necessary addresses, with or without wildcards. The global rules have a search, so you can search for 'facebook' to see quickly which rules there are for 'facebook'.

I see what you want and I won't forget it (like showing global rules in the app details), but I have to find a balance between several things, like performance, usability and maintainability. I am not saying I won't improve this later, maybe I will have an 'Eureka' moment like I had for the implementation of wildcard rules, but for now I am just glad it works properly and be honest, global rules is a really nice addition!
The Following User Says Thank You to M66B For This Useful Post: [ View ]
7th October 2017, 02:10 PM |#106  
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Deleted
7th October 2017, 02:11 PM |#107  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
Quote:
Originally Posted by user2k10

This must have been asked before but can I install VPN Sentry if NetGuard is already installed?

Yes, you can, but you cannot enable both at the same time.
7th October 2017, 02:23 PM |#108  
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Deleted
7th October 2017, 02:24 PM |#109  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
Quote:
Originally Posted by user2k10

Is the subscription option available yet? So that I can use more than the 100 MB Thanks

There should be a button at the bottom of the app list next to the usage bar graph to arrange the subscription.
7th October 2017, 02:44 PM |#110  
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Deleted
7th October 2017, 02:48 PM |#111  
M66B's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 39,853
 
More
Quote:
Originally Posted by user2k10

There seems to be a problem with the app automatically exiting without an error when scrolling through the app list.

I can't seem to find the subscription option.

Does VPN Sentry need direct internet access or just the Android VPN service?

NetGuard works fine without it having direct internet access.

// Thanks

I am aware there is a bug in the app list, it will be fixed in the next release.
The button to get unlimited data will be available after you have connected once.
I am not sure what you mean by "direct internet access". VPN/Sentry needs to connect to a remote server in any case.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
firewall, privacy, security, vpn
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes