FORUMS
Remove All Ads from XDA

[GUIDE]Set Video as bootanimation(Testers needed!)

383 posts
Thanks Meter: 436
 
By devilex94, Senior Member on 23rd October 2014, 12:40 PM
Post Reply Email Thread
6th October 2017, 02:38 PM |#301  
Madhavbiju's Avatar
Junior Member
Flag Alleppey
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by nickleby

Hi! I've extracted the bootanimation binary file from Moto E4 system image (Android 7.1.1) and it's working on my Moto E2 with LineageOS 14.1 (Android 7.1.2). I can use video files as bootanimation (I've used the Hello Moto bootanimation from the same Moto E4 system image). You can download and test it. The .zip file will backup your old bootanimation binary and copy the new one.

Thanks! Working on my Moto e with LOS 14.1
 
 
31st July 2018, 12:41 PM |#302  
psydex's Avatar
Senior Member
Flag Plovdiv
Thanks Meter: 49
 
More
How do I do that on Nougat?
22nd August 2018, 05:55 PM |#303  
Junior Member
Flag New Ross
Thanks Meter: 2
 
More
Hi Guys. So I'm making a custom ROM . and i have a 10 second video for the boot animation. my question is this. is there a possibility of having a small section of the video eg. last 3 sec to run on a loop until the box boots.
to have a loading bar circle play in those 3 seconds ?
29th October 2018, 05:13 AM |#304  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by laser212

Hi Guys. So I'm making a custom ROM . and i have a 10 second video for the boot animation. my question is this. is there a possibility of having a small section of the video eg. last 3 sec to run on a loop until the box boots.
to have a loading bar circle play in those 3 seconds ?

You may want to then, cut the last 3 second into it's own part and give it 0 0 not 0 1. Then the system should loop that part until it boots.
14th May 2019, 08:02 AM |#305  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Give us pie support!!! 😂😂
21st May 2019, 03:06 PM |#306  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello I tried this tutorial on my avin android car head unit. its a KitKat 4.4. Has anyone managed on a car headunit? I'm having trouble
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes