FORUMS
Remove All Ads from XDA

[PORT] [FULLY WORKING] MIUI6 5.3.13

369 posts
Thanks Meter: 1,191
 
Post Reply Email Thread
Code:
#include 
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.*/
MIUI6 for Nexus 5
Download 5.3.13

Download fixbrowservideo.zip

What is working:
- Most functions (WI-Fi, GPS, mobile data, signal strength etc.)
- Blur
- MIUI Camera
- Web browser
- Webview
Known issues:
- Crash when attempting to manually set ISO in Camera
- Crash when selecting Dirac-option in Settings
- Crash when attempting to watch videos in Browser and other webview apps
(Flash attached zip fixbrowservideo.zip)
How to fix GPS:
  1. Push framework-res with fixed AGPS to /system/framework using adb or similar.
  2. Remove AMAP network location (i don't remember exact name, but starts with AMAP) apk.
  3. Enable GPS in Location settings
  4. Download GPS Status app and choose "Download AGPS data"
This ROM comes with multiple languages and is one of the first ever non-Xiaomi MIUI6 ports to be released.
It fully supports MIUI Camera and blur.

Install instructions:
- Wipe data and cache
- Install MIUI zip
- Install fixbrowservideo.zip (To fix video in browser)
- Reboot to system

Based on:
Xiaomi.eu Mi3/Mi4 (cancro) ROM
Custom, source-built Omni 4.4 Kitkat
ElementalX-N5-1.13

XDA:DevDB Information
MIUI6 Nexus 5 port, ROM for the Google Nexus 5

Contributors
datagutt, Xiaomi, BurgerZ, Xiaomi.eu, pijulius
Source Code: http://github.com/flar2/ElementalX-N...lementalX-1.00

ROM OS Version: 4.4.x KitKat
Based On: MIUI and Omni

Version Information
Status: Testing
Current Beta Version: 5.3.13

Created 2014-09-16
Last Updated 2015-04-01
The Following 147 Users Say Thank You to datagutt For This Useful Post: [ View ] Gift datagutt Ad-Free
 
 
16th September 2014, 07:22 PM |#2  
OP Senior Member
Flag Askim
Thanks Meter: 1,191
 
More
Reserved
The Following 2 Users Say Thank You to datagutt For This Useful Post: [ View ] Gift datagutt Ad-Free
16th September 2014, 07:24 PM |#3  
Pizzarrone's Avatar
Junior Member
Flag Tomorrowland
Thanks Meter: 4
 
More
You are the man! Thank you
16th September 2014, 07:25 PM |#4  
razrlover's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,454
 
More
Sweet thanks
16th September 2014, 07:26 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Askim
Thanks Meter: 1,191
 
More
Quote:
Originally Posted by Pizzarrone

You are the man! Thank you

I tried to use my port as a daily driver, but the webview bug is too big of an issue to me personally.
The Following 2 Users Say Thank You to datagutt For This Useful Post: [ View ] Gift datagutt Ad-Free
16th September 2014, 07:29 PM |#6  
AwesomeTurtle's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, AZ
Thanks Meter: 103
 
More
Over the years I've watched this ROM reach new levels of gorgeousness. Will definitely check it out.
16th September 2014, 07:57 PM |#7  
guigadourado's Avatar
Senior Member
Flag Goiânia
Thanks Meter: 65
 
Donate to Me
More
After flashing the ROM zip and Gapps, when I press reboot it goes to fastboot screen, then when I press START it just stay on a black screen. Did I did something wrong?
The Following User Says Thank You to guigadourado For This Useful Post: [ View ] Gift guigadourado Ad-Free
16th September 2014, 08:02 PM |#8  
baggord's Avatar
Senior Member
Flag İstanbul
Thanks Meter: 120
 
More
Quote:
Originally Posted by guigadourado

After flashing the ROM zip and Gapps, when I press reboot it goes to fastboot screen, then when I press START it just stay on a black screen. Did I did something wrong?

Same prob. here
16th September 2014, 08:37 PM |#9  
mvha's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by guigadourado

After flashing the ROM zip and Gapps, when I press reboot it goes to fastboot screen, then when I press START it just stay on a black screen. Did I did something wrong?

Same here
The same without gaaps
16th September 2014, 08:48 PM |#10  
mchlbenner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 837
 
More
Quote:
Originally Posted by mvha

Same here
The same without gaaps

I recommend you do full data reset.
Whip system,data,cach,

Sent from my Nexus 5 using xda premium
16th September 2014, 08:50 PM |#11  
miseusegau's Avatar
Senior Member
Flag savona
Thanks Meter: 4,350
 
More
Quote:
Originally Posted by guigadourado

After flashing the ROM zip and Gapps, when I press reboot it goes to fastboot screen, then when I press START it just stay on a black screen. Did I did something wrong?




Quote:
Originally Posted by baggord

Same prob. here


You can try to install the rom and reboot and see if it works, then go back into recovery and flash the gapps ... might work....or has deep problems.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes