FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Nov 5,2014][KK4.4.4][ CM11-mac4a][Unofficial] Kernel 3.0.101 [ION]

1,072 posts
Thanks Meter: 3,493
 
By macs18max, Senior Member on 27th July 2014, 02:14 PM
Post Reply Email Thread
9th November 2014, 12:55 PM |#371  
Senior Member
Flag Gombak, Selangor
Thanks Meter: 593
 
More
Quote:
Originally Posted by macs18max

@walter79 I was looking at your device tree, seems more organized than mine. My device setup is similar to evervolvs qsd8k-common and Leo related in seperate folders. When I come back I will use ur tree and modify it and upload. Just want to make sure and ask if libgps and gpsshim compiles and works well for cm11 using your git.
Also another request would be if you can somehow compile add librpc sources too in ur device_leo (similar way you add libgps) so that we compile our own librpc instead of compiling from hardware/qcom/gps

When you get back, try Android L, Ofc its already in your head
I'm compiling it but got stuck a bit with my Build enviroment not setup properly.
Now I think its gonna compile with HD2's files, it compiled ok with Nexus 5's files

Get back soon
The Following 2 Users Say Thank You to aazzam16661 For This Useful Post: [ View ] Gift aazzam16661 Ad-Free
 
 
9th November 2014, 01:09 PM |#372  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3,493
 
More
Yeah. I have my eyes on it but unfortunately I'm offshore. Hopefully if evervolvs gets lollipop booted for passion or bravo it would be very easy to get it working for hd2
The Following 6 Users Say Thank You to macs18max For This Useful Post: [ View ] Gift macs18max Ad-Free
9th November 2014, 07:43 PM |#373  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
My HD2 is stuck at Cyanogenmod Boot screen (for longer than 30 minutes).
Keeps spinning there

Method: NAND (Through MAGLDR)
Boot partition is 12 MB
System is set on 400MB
Cache set on 5MB

Once had the problem of stuck at GOGOGO, but that is solved through a higher Boot partition.
Anyone has a clue how I can boot my device and get past the Cyanogenmod boot screen?
9th November 2014, 08:07 PM |#374  
philipped346's Avatar
Senior Member
Flag In the mountain
Thanks Meter: 879
 
More
[deleted
9th November 2014, 09:00 PM |#375  
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by Clamor

here you are

http://i.hizliresim.com/jYdbNL.png
http://i.hizliresim.com/gLQMWR.png
http://i.hizliresim.com/Odj4LQ.png
http://i.hizliresim.com/ozJ46m.png
http://i.hizliresim.com/dq9gO4.png
Now is pending
HTC HD2 Leo for Louder Volume Megasound
Then this is perfect.
Thank you very much

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Clamor

here you are

Quote:
Originally Posted by Tseven007

My HD2 is stuck at Cyanogenmod Boot screen (for longer than 30 minutes).
Keeps spinning there

Method: NAND (Through MAGLDR)
Boot partition is 12 MB
System is set on 400MB
Cache set on 5MB

Once had the problem of stuck at GOGOGO, but that is solved through a higher Boot partition.
Anyone has a clue how I can boot my device and get past the Cyanogenmod boot screen?

for eu 400MB problem!
390MB
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=367
The Following User Says Thank You to Titanic52 For This Useful Post: [ View ] Gift Titanic52 Ad-Free
10th November 2014, 07:34 PM |#376  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Titanic52

http://i.hizliresim.com/jYdbNL.png
http://i.hizliresim.com/gLQMWR.png
http://i.hizliresim.com/Odj4LQ.png
http://i.hizliresim.com/ozJ46m.png
http://i.hizliresim.com/dq9gO4.png
Now is pending
HTC HD2 Leo for Louder Volume Megasound
Then this is perfect.
Thank you very much

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------





for eu 400MB problem!
390MB
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=367

Tried under the following settings as mentioned above:

misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 12M
system ya 390M
cache ya 10M
userdata ya|asize|hr allsize

STILL keeps spinning at Cyanogenmod Boot screen (for more than 30 minutes)
Haven't had any problems with other ROMS so far..

Anyone knows what I'm doing wrong?
10th November 2014, 07:46 PM |#377  
mosi hd2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by Tseven007

Tried under the following settings as mentioned above:

misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 12M
system ya 390M
cache ya 10M
userdata ya|asize|hr allsize

STILL keeps spinning at Cyanogenmod Boot screen (for more than 30 minutes)
Haven't had any problems with other ROMS so far..

Anyone knows what I'm doing wrong?

try task29 and clean your sd from previous rom files.

if problem remain,maybe your device has badblock ... try it with nativesd method ...
10th November 2014, 07:52 PM |#378  
walter79's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,604
 
Donate to Me
More
Angry
Work started ....

Code:
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=LRX21M
ro.build.display.id=ev_leo-eng 5.0 LRX21M eng.walter79.20141110.200659 test-keys
ro.build.version.incremental=eng.walter79.20141110.200659
ro.build.version.sdk=21
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.all_codenames=REL
ro.build.version.release=5.0
ro.build.date=Mo 10. Nov 20:08:23 CET 2014
ro.build.date.utc=1415646503
ro.build.type=eng
ro.build.user=walter79
ro.build.host=walter79-lappi
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=HD2
ro.product.brand=HTC
ro.product.name=ev_leo
ro.product.device=leo
ro.product.board=htcleo
The Following 11 Users Say Thank You to walter79 For This Useful Post: [ View ]
10th November 2014, 07:54 PM |#379  
mosi hd2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by walter79

Work started ....

Code:
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=LRX21M
ro.build.display.id=ev_leo-eng 5.0 LRX21M eng.walter79.20141110.200659 test-keys
ro.build.version.incremental=eng.walter79.20141110.200659
ro.build.version.sdk=21
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.all_codenames=REL
ro.build.version.release=5.0
ro.build.date=Mo 10. Nov 20:08:23 CET 2014
ro.build.date.utc=1415646503
ro.build.type=eng
ro.build.user=walter79
ro.build.host=walter79-lappi
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=HD2
ro.product.brand=HTC
ro.product.name=ev_leo
ro.product.device=leo
ro.product.board=htcleo

Good luck dear ...
10th November 2014, 07:54 PM |#380  
Robbie P's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 3,899
 
More
Quote:
Originally Posted by Tseven007


Anyone knows what I'm doing wrong?

A dmesg/kmesg would help here, see http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=281
Edit; it should show us any bad blocks you might have, amongst other things
10th November 2014, 10:33 PM |#381  
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by Clamor

2. Try to use switcher from NexusHD2

plase can you please >>>> switcher <<<link thanks
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes