FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Nov 4,2014][KK4.4.4][ SlimKAT mac89][Unofficial] Kernel 3.0.101 [ION]

1,009 posts
Thanks Meter: 3,278
 
By macs18max, Senior Member on 4th November 2014, 06:03 PM
Post Reply Email Thread
5th November 2014, 06:41 PM |#11  
-pixelfreak-'s Avatar
Senior Member
Flag Glashütten
Thanks Meter: 3,432
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by macs18max

I'm trying to upload my commits into new organisation but dont have permission.
Force close may be because of frameworks/native. not right.
My boardconfig.mk is very close to spezi's build , also the frameworks/native https://github.com/spezi77

If I am not able to upload my sources tonight, you can try spezi's for force close fix,

walter have change the permission... you must say yes in your email..
can not see a fix for FC ...

pixel
 
 
5th November 2014, 07:26 PM |#12  
walter79's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,409
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by macs18max

I'm trying to upload my commits into new organisation but dont have permission.
Force close may be because of frameworks/native. not right.
My boardconfig.mk is very close to spezi's build , also the frameworks/native https://github.com/spezi77

If I am not able to upload my sources tonight, you can try spezi's for force close fix,

I change permission. You should be able to upload source
5th November 2014, 07:46 PM |#13  
philipped346's Avatar
Senior Member
Flag In the mountain
Thanks Meter: 786
 
More
hello , i have installed slimkat on hd2 europe , black clk 1.5.2 boot on nand and dataonext 5/385/5 recovery twerp. work fine on battery original . very goog rom , thank's mac .

adb work with windows !
5th November 2014, 09:22 PM |#14  
mosi hd2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
i like Cyanogenmod roms !
but i will install this rom

thank you macs for your hardwork on our hd2!
your roms are awesome!
6th November 2014, 06:18 AM |#15  
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 20
 
More
I find that the status bar and anavigation bar are opaque by default. How to make them transparent?

Installed on NativeSD on my EU HD2. Running smoothly albeit with a slight lag. Wifi hotspot not working. Any solutions to the Wifi hotspot - it seems a persistent problem on many kitkat ROMs.

Partho
6th November 2014, 06:50 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
my HD2 became very slow and frozen frequently
Please help
my hd2 frozen and the rom becomes very slow after minutes from restarting it
i have istalled the rom SD- ext (2 gb in size ) using MAGLDR EXT4 file partition
the pone get hardly to wake up after i press wale up key

please help
Best Regards
6th November 2014, 08:25 AM |#17  
mosi hd2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by partho roy chowdhury

I find that the status bar and anavigation bar are opaque by default. How to make them transparent?

Installed on NativeSD on my EU HD2. Running smoothly albeit with a slight lag. Wifi hotspot not working. Any solutions to the Wifi hotspot - it seems a persistent problem on many kitkat ROMs.

Partho

go to setting > performance
and select "force high-end graphics"
then reboot phone
6th November 2014, 08:55 AM |#18  
Senior Member
Flag Ben Tre
Thanks Meter: 1,366
 
Donate to Me
More
@max18max , @pixelfreak , @walter79

Can you compile Carbon rom?? I very like Carbon!! If you can, please share your device tree, i will compile carbon for myself!! Many thanks!!
The Following User Says Thank You to chautruongthinh For This Useful Post: [ View ] Gift chautruongthinh Ad-Free
6th November 2014, 09:18 AM |#19  
-pixelfreak-'s Avatar
Senior Member
Flag Glashütten
Thanks Meter: 3,432
 
Donate to Me
More
re
Quote:
Originally Posted by chautruongthinh

@max18max , @pixelfreak , @walter79

Can you compile Carbon rom?? I very like Carbon!! If you can, please share your device tree, i will compile carbon for myself!! Many thanks!!

i like CARBON to... carbon have big problem since kitkat with media.died .... if we have a working device you can have this and test self a carbon compile

pixel
The Following 2 Users Say Thank You to -pixelfreak- For This Useful Post: [ View ] Gift -pixelfreak- Ad-Free
6th November 2014, 09:40 AM |#20  
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 20
 
More
@ mosi_hd2

I don't know if I am missing something but I did not find any option "force high-end graphics" under settings.
I searched all over the place but could not find this option.

Partho
6th November 2014, 12:12 PM |#21  
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 20
 
More
Could anyone suggest an app for wifi hotspot with this ROM? Or a free wired tether app?

Partho
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes